Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsien maku jäljittelee tehokkaasti oikeiden sipsien makua - mutta ilman kaikkia kaloreita!
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
HSY ohjeistaa, miten ylimääräiset omenat käsitellään oikein
Korkeasaareen ei enää pääse suoraan Mustikkamaalta
Lisää haitallisia koloradonkuoriaisia havaittu - Ruokavirasto kehottaa tarkkailemaan omia viljelyksiä
Hylkeiden joukkokuoleman syy Porvoossa ei selvinnyt tutkimuksissa
Tätä hyönteismyrkkyä et saa käyttää kansallispuistoissa retkeillessä
Näytä lisää