Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Alexander Stubb vihitään kunniatohtoriksi - korkein mahdollinen yliopiston kunnianosoitus
Mehiläislive tulee taas - seuraa läheltä ahkerien pörriäisten arkipuuhia
Nuorten päihteidenkäytössä uusia piirteitä, selviää WHO-Koululaistutkimuksesta
Suomalaisen elokuvaohjaajan elokuva nappasi kaksi palkintoa Cannesissa
Ibe perui yllättäen kesän keikkakiertueensa: "Olen hakenut ammattiapua"
Näytä lisää