Kuva: Fotolia

Miehelle tarjottiin 47:n vuoden välilaskua - asiakaspalvelijan vastauksesta nettihitti

31.08.2016 17:30 - Mika Parikka

Monet vihaavat matkustamisessa välilaskuja. Mutta miltäpä kuulostaisi 47:n vuoden välilasku?

Matkan suunnittelu on tehty internetissä helpoksi. Netti on täynnä sivuja, joiden avulla voi etsiä halvimmat lennot ja hotellit. Hakukoneet laskevat reitit järkevyyden ja hinnan mukaan, sinun tarvitsee vain tietää milloin ja mihin haluat mennä.

Monet suunnittelevat lentonsa niin, että välilaskuja tulee mahdollisimman vähän. Joskus välilasku on kuitenkin ainoa vaihtoehto, varsinkin jos matkakohde on hieman eksoottisempi. Matkaansa suunnitellut James Lloyd suunnitteli reitin, joka sisältää välilaskun. Siinä ei ole mitään outoa, mutta Lloyd joutui hieraisemaan silmiään kun välilaskun pituudeksi Bangkokissa annettiin 47 vuotta.

Lloyd ei jäänyt neuvottomaksi, vaan lähetti lentojen hakupalvelu Skyscannerille Facebook-viestin, missä hän tiedusteli, että mitä palvelu oletti miehen tekevän 47 vuotta Bangkokissa. Sivustokaan ei jäänyt kysymyksen edessä neuvottomaksi.

Skyscannerin asiakaspalvelija päätti ottaa Lloydin kysymyksen kirjaimelliseti ja tarjosi miehelle vinkkejä 47:n vuoden varalle:

"Ellet ole terminaalin suuri fani, suosittelen viettämään aikaa sen ulkopuolella.

- Missasit Songkran, Thaimaalaisen uudenvuodenjuhlan, mutta sinulla on 46 vuotta aikaa kokea se.

- Miten suhtaudut korkeisiin paikkoihin? Moon Bar aika hyvä ja se on aina yhteen asti auki, joten kerkeät viettämään siellä kosolti aikaa.

- Risteily Chao Phraya -joella pitää sinut kiireisenä jonkin aikaa.

- Jos nälkä yllättää, Bangokissa on kelluva tori. Sen lisäksi, että siellä tekee löytöjä, voit tehdä samalla uusia ystäviä. Pelkkää voittoa!

- Kouluttaudu Tai Chi -ammattilaiseksi Lumpini-puistossa.

Terveisin, Jen

(ps. kiitos ilmoituksesta, pistän asian eteenpäin!)"

Asiakaspalvelija Jen on selvästi vuoden asiakaspalvelija, sillä hänen nerokas vastauksensa poiki tukun positiivista palautetta. Näin toimii kunnon asiakaspalvelu! Alkuperäiset viestit voit katsoa täältä.

Lähde: UNILAD

Lue myös: Nainen pelasti hylätyn koiranpennun jätesäkistä - karu video leviää netissä

Kilpailut

Uusimmat