Kuva: Fotolia

Lakanoihin piilotettu pizza ja luoteja yöpöydän laatikossa - hotellivieraiden oudoimmat löydökset listattiin

16.12.2017 08:15 - Susanna Karttunen

Huulipunajäljet juomalasissa tuntuu pieneltä ongelmalta näihin tapauksiin verrattuna.

Hotelliasiakkaat odottavat löytävänsä puhtaan, siistin huoneen ja näin usein löytäväkin, jos pieniä siivousmokia ei lasketa. Joskus vieraat saavat kuitenkin kokea mielenkiintoisemman kokemuksen ja hämmästyä siitä, mitä valkoisten lakanoiden välistä tai vaikkapa kylpyhuoneen suihkusta löytyy. Tämä selviää Quara-sivustolla käydystä keskustelusta, jossa käyttäjät jakoivat oudoimmat hotellikokemuksensa.

Esimerkiksi Steve kertoo löytäneensä sängystä jotain sinne kuulumatonta:

”Lakanoiden uumenissa sängyn jalkopäässä oli jääkylmä pizza! Juuri niin, pizza! Kuka sairas kieroutunut paskiainen tekee tuollaista?”

Steve oli löydöksensä jälkeen istunut tuolissa nauraen hysteerisesti viisi minuuttia, ennen kuin soitti asiasta hotellin henkilökunnalle.

Myös Susannah löysi sängystään jotain yllättävää:

”Äitini suoristi peittoja, kun jotain valkoista tippui lattialle. Äitini katsoi sitä kiljuen. Juoksimme paikalle ja näimme lattialla jonkun alushousut. Miesten XXL-kokoiset kalsarit. Ruskeiden tahrojen peitossa.”

Yhdysvaltojen länsirannikolla eräs hotellivieras löysi yöpöydän laatikosta raamatun vierestä paketin luoteja. Yksi luodeista puuttui. New Yorkissa hotelliin kirjautunut nainen taas löysi huoneestaan alastoman miehen suihkusta.

Lisäksi kertomusten mukaan hotellihuoneista on löytynyt muun muassa koirankakkaa, huumeita ja punainen dildo lakanoitten välistä.

Lue myös: Ällöttävä totuus hotellihuoneiden tuoleista - levitä pyyhe ennen istuutumista

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat