Kuva: Shutterstock

Ahdistaako turistiluokka? Kekseliään kikan avulla teet lentämisestä leppoisampaa

26.06.2018 23:45 - Elisa Jalasjoki

Oleellisinta on taktikoida tarkkaan istuinpaikkaa valitessa.

Huolimatta lennon pituudesta, lentokoneessa matkustaminen on harvemmin erityisen miellyttävää. Vaikka kaikki haluavat rauhaa ja riittävästi jalkatilaa, vain harvat ovat valmiita maksamaan sievoisia summia ensimmäisen luokan lentolipuista. 

Nyt tilanpuutteeseen on kuitenkin olemassa ratkaisu, väittää Mirror Online -verkkolehti, joka on julkaissut sivuillaan yksinkertaisen neuvon siihen, kuinka yksin matkustaessa voi onnistua välttämään huutavat lapset ja flunssaiset kanssamatkustajat.

Lehden mukaan ratkaisu on nimittäin se, että yksin matkustaessa varaa kolmen istuttavilta riveiltä aina keskipaikan. Näin ollen on erittäin todennäköistä, että saa myös koko rivin omaan käyttöönsä, sillä esimerkiksi perheet ja pariskunnat eivät halua erkaantua toisistaan. 

Täyteen buukatuilla turistilennoilla kyseinen kikka tuskin toimii, mutta esimerkiksi pienemmillä, harvoin täynnä olevilla reittilennoilla idea puolestaan on erinomainen. 

Parasta kuitenkin on se, että lentokoneen lentäessä voit rauhassa nostaa käsinojat ylös ja makoilla leveällä "sohvallasi", aivan kuten asiakkaat ensimmäisessä luokassa. Tietenkin sillä poikkeuksella, että nyt sinun sohvasi on selvästi leveämpi. 

Lue myös: 9 matkailijan virhettä, jotka miltei jokainen on tehnyt elämänsä aikana

Lue myös: Istumapaikalla on väliä - tutkimus selvitti, kuinka vältät flunssan lentokoneessa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat