Maailman upeimmat hiekkarannat ovat kuin satukirjoista - katso kauneimmat

11.11.2013 10:45 - Katariina Näreaho

Skyscanner listasi paratiisirantojen helmet, joista moni osaa vain haaveilla. Näistä kohteista ei valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä puutu.

Maailman kauneimmat hiekkarannat:

Aruba, Alankomaiden Antillit

Aruba on häikäisevän kaunis saari Karibianmerellä, joka kuuluu Alankomaiden kuningaskuntaan. Saarelta löytyy valkoista hiekkaa ja smaragdinvihreää vettä enemmän kuin tarpeeksi, joten jos haluat oikealle rantalomalle, kannattaa suunnata Arubaan.

Whitehaven, Australia

Whitehaven on Australian kuuluisin hiekkaranta, ja se sijaitsee Whitsundayn saarella. Ranta on peräti 7 kilometriä pitkä ja se on palkittu aiemmin muun muassa Australian puhtaimpana rantana. Lumenvalkoinen hiekka on hyvin hienoa ja pysyy miellyttävän viileänä kuumallakin säällä.

Bora Bora, Ranskan Polynesia

Eksoottinen Bora Bora sijaitsee Tyynessä valtameressä, tunnin lentomatkan päässä Tahitista. Loputon auringonpaiste, kirkas turkoosi vesi ja vaaleat hiekkarannat houkuttelevat etenkin pariskuntia häämatkalle.

Fethiye, Turkki

Fethiye sijaitsee lähellä Kreikan saaristoa ja sen turkoosi vesi vaaleine hiekkarantoineen on monen Välimeren-matkaajan lempikohteista. Pikkuruinen vuorenrinteeseen rakennettu kylä on viehättävä ja täynnä ravintoloita, basaareja sekä pieniä konditorioita. Kaupungin venesatamaan kokoontuu niin pikkupaatteja kuin suuria purjeveneitäkin.

Listalle pääsivät mukaan myös nämä kohteet:

Fernando de Noronha, Brasilia

La Digue, Seychellit

Lanikai Beach, Hawaiji

Navagio (Zakynthos), Kreikka

Palawan, Filippiinit

Phi Phi, Thaimaa

Playa San Miguel (Ibiza), Espanja

Durness, Skotlanti

Lähde: Skyscanner

Kilpailut

Uusimmat