10 upeaa kohdetta, joissa saat rahoillesi eniten vastinetta

20.12.2013 08:45 - Katariina Näreaho

Hotellihakusivusto trivago listasi yhteensä sata kohdetta, joissa hintalaatusuhde on erityisen kohdallaan. Me poimimme niistä kymmenen parasta.

Trivago kokosi luettelon kohteista, joissa saat vuonna 2014 eniten vastinetta rahoillesi. Kärkeen kiilasi Marokon Aït Benhaddou. Kylässä on kuvattu esimerkiksi elokuvat Muumio ja Kingdom of Heaven - Taivas maan päällä. Siellä kuvataan myös kohtauksia supersuosittuun Game of Thrones -sarjaan.

Viehättävä historiallinen kaupunki on todella näkemisen arvoinen. Kaupunkiin on helppo tutustua kiertämällä paikallisissa kaupoissa tai suuntaamalla pyöräretkelle kohti kaupungin korkeimman kohdan upeita näkymiä. Aït Benhaddou on myös yksi listan kohteista, jotka kuuluvat myös Unescon maailmanperintökohdelistalle.

TOP 10 kohteet hintatietoiselle

1. Aït Benhaddou (Marokko)
2. Mostar (Bosnia ja Hertsegovina)
3. Chora - Ios (Kreikka)
4. Merzouga (Marokko)
5. Bhaktapur (Nepal)
6. Megalo Papigo (Kreikka)
7. Sucre (Bolivia)
8. Pingyao (Kiina)
9. Peneda-Gerês (Portugali)
10. Yangshuo (Kiina)

Indeksi perustuu algoritmiin, jossa yhdistetään trivagon Hotel Price Index ja trivagon Reputation Ranking. Luettelo sisältää kaikki kohteet, joissa on vähintään 10 hotellia ja keskimäärin 150 hotelliarvostelua. Hinnat perustuvat hotellien hintojen vuosikeskiarvoihin 2012.

Kilpailut

Uusimmat