Madventures: Suihku ja toimivat lukot ovat arjen luksusta

22.12.2013 22:15 - Katariina Näreaho

Pitkän matkan jälkeen koti-Suomen arkisia ja itsestäänselviä asioita osaa arvostaa entistä enemmän.

Kun takana on pitkä, useamman kuukauden kestänyt reppureissu, on kotiinpaluu yhtä juhlaa. Ihmiset puhuvat samaa kieltä, taksikyyti lentokentältä kotiovelle sointuu ongelmitta ja tiedossa on yö omassa pehmeässä sängyssä. Mutta mitä maailmaa ahkerasti kiertävät reissuruunat Riku Rantala ja Tuomas Milonoff tekevät ensimmäisenä kotiin päästyään?

- Ensimmäiseksi mä nautin siitä, kun mä työnnän avaimen avaimenreikään ja se lukko toimii kuin unelma. Sitä ei tarvitse räplätä ja ronklata, vaan se toimii kuin junan vessa. Seuraavaksi menen suihkuun, jossa on vedensekoittaja. Miten voi olla niinkin ihmeellinen keksintö kuin vedensekoittaja, joka sekoittaa lämpimän ja kylmän veden juuri oikeassa suhteessa! Tässä on kaksi sellaista pientä arjen luksusta, Rantala kertoo.

Milonoff on samoilla linjoilla. Mikään ei voita puhdasta, toimivaa suihkua.

- Kyllä se vedenpaine on ehkä kaikista mahtavin juttu. Tuolla kun on joutunut useamman kuukauden peseytymään sellaisella ruikulilla paineella, niin kyllä se Oraksen hanasta lähtevä järjetön suihku on vaan jotain niin orgastista, Milonoff hehkuttaa.

Kilpailut

Uusimmat