Likaisia alusvaatteita ja seksileluja - nolot tapahtumat lentokentän turvatarkastuksessa listattiin

10.04.2014 20:15 - Laura Sulkava

Matkustussivusto on listannut noloimmat tilanteet lentokentän turvatarkastuksessa. Onko sinulle tapahtunut vastaavaa?

Käsimatkatavaroita pakkaillessa ja lentomatkaan henkisesti valmistautuessa kannattaa hieman ennakoida mahdollisia seurauksia turvatarkastuksessa. Rutiinitarkastuksessa saattaa sattua ja tapahtua. Alla listattuna lentokentällä tapahtuneita noloja sattumuksia.

Leluongelma

Vanhempien kanssa matkustanut nainen punastui tulisesti, kun hänen kassinsa vuoro oli läpivalaisussa. Koko komeudessaan kaikille näkyvässä ruudussa komeili suurikokoinen seksilelu.

Likaiset alusvaatteet

Uuden tyttöystävänsä kanssa ensimmäisellä matkalla ollut mies joutui rutiinitarkastukseen, jossa tutkittiin käsimatkatavarat. Tytön katsellessa vierestä, kassista putkahtivat esille likaiset alushousut, joissa oli näkyvät jarrujäljet. Siinä sitten seliteltiin, kuinka niitä ei oltu tarkoituksenmukaisesti pakattu käytettäväksi.

Isoäidin epämääräiset jauheet

Eräällä rouvashenkilöllä oli aina tapana ottaa mukaansa jauhemaista pyykinpesuainetta äkillisen pesutilanteen varalle. Lastenlasten edessä tapahtuikin tilanne, kun henkilökunta epäili naisen jauheen olevan huumeita.

Lehtikokoelma

Pornolehtikokoelmaa ei kannata pakata välttämättä käsimatkatavaroihin. Nöyryytyksen tunteen sai kokea mies, joka joutui rutiinitarkastuksessa purkamaan lehtensä ulos kassista.

Henkilökohtainen lääkevoide

Pariskunta oli yhdessä lähdössä ensimmäiselle lomalleen. Nainen pysäytettiin tarkastuksissa ja häneltä kyseltiin tarkemmin kassista löytyneestä viruslääkkeestä. Farmaseuttimiehen ei tarvinnut montaa sekuntia uhrata paketin vilkuilulle, kun selvää oli, että sitä käytettiin genitaaliherpekseen.

Kosia vai ei?

Erään miehen kosintasuunnitelmat menivät hieman pieleen, kun sormuksen kuljetus lentokoneeseen osoittautui huonosti suunnitelluksi. Miehen tarkoitus oli kosia romanttisesti kesken lennon, mutta hälytyksen vuoksi turvatarkastuksessa hänen käskettiin tyhjentää taskut. Tyttöystävän katsoessa vieressä, luonnollisesti.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat