Kuva: Mikko Räsänen

Flow-looks: katso Flow-festivaalin näyttäviä asuja

13.08.2016 20:45 - Tiina Svensk

Voice.fi:n toimitus bongasi Helsingin kaupunkifestareiden aloituspäivältä tyylikkäimmät asukokonaisuudet.

Elokuinen Flow Festival alkoi tänä vuonna edeltäjiinsä nähden viileämmissä merkeissä säiden puolesta. Sään vaikutus näkyi myös urbaanin kaupunkifestarin kävijöiden pukeutumisessa: viilenevässä kesäillassa haluttiin pärjätä, ja vaatteiksi oli valittu kerroksia ja käytännöllisiä asukokonaisuuksia näyttävien tyylien sijaan.

Kokeilevien tyylien ja katumuodin festarina tunnetun Flown kävijät tarjosivat ideoita ja inspiraatiota asukokonaisuuksiltaan - säästä huolimatta. Voice.fi:n Flow-tiimi kokosi näyttävimmät, komeimmat ja värikkäimmät tyylit festivaalien ensimmäiseltä päivältä kuvakoosteeksi, jonka voit katsoa alta.

Kävijät kertoivat myös, miten he olivat asuvalintoihinsa päätyneet. Siinä missä toinen katsoi säätiedotuksia ja suunnitteli festariasuaan tarkkaan, toiset kävijät luottivat arkityylinsä kantavan myös Flown pukuloiston keskellä

(kuva: Mikko Räsänen)

Kyösti, 26 & Helena-nahkatakki

- Alunperin rakensin asun forecan sääennustuksen mukaan. Tämä oli yksi minun neljästä asukokonaisuudestani. Nahkatakkini nimi on Helena, mutta se on pitkä tarina miten nimi takille syntyi.

(kuva: Mikko Räsänen)

Antonio, 31

- Mietin asukokonaisuuden sen perusteella, että missä olisi hyvä olla. Hattu on pakko heittää päähän, koska Flow ilman hattua ei ole mitään. En mieti näitä asukokonaisuuksia tarkkaan, katson mitä löytyy kaapista.

(kuva: Mikko Räsänen)

Tanja, 31

- Löysin hollantilaisfirman, josta löysin tämän vaaleanpunaisen neuleen. Ajattelin, että tämä on täydellinen Flowhun. Halusin jotain erilaista, mitä en normaalisti käyttäisi. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Sanna, 27

- Ystäväni Pia laittoi minulle nämä punaiset hiukset, joten ajattelin että punainen mekko ja vähän mustaa siihen lisäksi, niin look on täydellinen. En suunnittele asuja erityisesti Flowhun, vaan menen fiiliksen mukaan jokaisena päivänä.

(kuva: Mikko Räsänen)

Päivi, "Forever young"

- Valitsin asun käytännön syistä. Pukeudun täällä samalla tavalla kuin yleensäkin. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Elsi, 26

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Elsi Suolanen oli pukeutunut valkoiseen t-paitaan, jonka hän oli kietaissut rennosti solmuun alkuillan lämpimän auringonpaisteen ajaksi.

Lue myös: Irina Björklundista kuoriutui Flow'ssa tyrmäävä intiaanikaunotar

Lue myös: Flow on festariherkuttelijan taivas - katso kuvat ruokalistoista

Kilpailut

Uusimmat