Kuva: Fotolia

3 ammattilaisten niksiä, joilla onnistut täydellisten kulmakarvojen meikkaamisessa

11.03.2017 21:15 - Karoliina Kotala

Muhkeat kulmakarvat ovat jo pidemmän aikaa olleet kovassa huudossa, eikä trendi näytä olevan väistymässä.

Yksi hyvä keino saada itselleen kauniit kulmakarvat on asioida ammattilaisella, joka muotoilee kulmat siistiksi ja mieluisaan malliin. Tämän jälkeen voit itse ylläpitää kulmia ja pysyä ammattilaisen muokkaamassa mallissa. Kun itse meikkaat kulmakarvasi, on hyvä muistaa kolme ammattilaisen vinkkiä:

Tee runko

Aloita piirtämällä kulmakarvojen runko ohuella pensselillä ja puuterimaisella kulmavärillä. Toisin sanoen piirrä kulmien ala- ja yläraja, mutta varo piirtämästä liian näkyvää rajaa, käytä erittäin pehmeää linjaa.

Ensin loppu, sitten alku

Aloita kulmien "täyttö" kaaren keskikohdalta ja etene siitä häntää kohden. Tee siis ensin kulmien loppupuoli. Täytä kulmien runko ohuilla ja pienillä vedoilla ikään kuin maalaisit yksittäisiä karvoja. Katso, että jälki näyttää luonnolliselta eikä kulmissa ole aukkoja. Kun loppupuoli on tehty, käsittele kulmien alku, mutta ota vielä hennompi ote, sillä kulmien loppuosa saa olla alkuosaa tummempi.

Älä liioittele

Tämän hetken kulmakarvatrendi on muhkea, mutta myös luonnollinen. Älä siis maalaa kulmia liikaa tai tee niistä liian piirretyn näköisiä. Harjaa lopuksi kulmakarvoja kulmaharjalla hennosti ylöspäin, jotta lopputulos on luonnollisempi.

Jos kulmakarvasi ovat kuitenkin vuosien saatossa ohuen ohuiksi nypityt ja niiden piirtäminen tuntuu vähintäänkin haastavalta, on nykyisin tarjolla myös esimerkiksi kestopigmentointeja kulmille, joissa lopputulos on äärimmäisen luonnollinen. Selvitä kuitenkin etukäteen sopiva ammattilainen, jolla on kokemusta sekä suosituksia.

Lue myös: Kulmakarvamuoti muuttuu vuonna 2017 - katso, miten kulmat meikataan jatkossa

Lähde: Glamour

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat