Kuva: Fotolia

Kesän trendikkäin luomivärisävy paljastettiin - sopii kauniisti kaikille naisille

11.05.2017 21:15 - Senni Loikala

Kuparisilmät ovat muodissa kesällä. Meikkitaitelija kertoo, miten valitset oikean kuparin sävyn oman ihonsävysi perusteella.

Kupari on yksi kesän trendikkäimmistä luomivärisävyistä, julistaa kauneuslehti Allure. Myös julkisuuden henkilöiden suosima meikkitaitelija Mai Quynh vannoo kuparisilmien nimeen.

- Kupari on loistava sävy kesäksi, koska sen kanssa sopivat niin kirkkaanväriset kuin valkoisetkin vaatteet, Quynh sanoo.

Meikkitaiteilijan mukaan kuparinvärinen luomiväri sopii kaikkiin ihonsävyihin, mutta oikean kuparin sävyn valinta on tärkeää.

- Se (kupari) näyttää kauniilta kaikkien ihosävyjen kanssa, Quynh aloittaa.

- Kuparin kirkkaudesta on olemassa erilaisia variaatioita, ja jokainen pystyy löytämään itselleen oikean sävyn helposti.

Jos ihonsävysi taipuu tummaan, suosittelee Quynh valitsemaan kirkkaita kuparin sävyjä. Niiden pohjaväri saa vivahtaa punertavaan tai oranssiin.

- Vaalealla iholla puolestaan hienovaraisemmat ja vaaleammat kuparin sävyt näyttävät upeilta. Ne eivät näytä niin silmiinpistäviltä tai voimakkailta.

Meikkitaiteilija suosittelee, että yhdistät kuparinväriseen silmämeikkiin neutraalimman värisen huulipunan ja poskipunan. Ne saavat olla Quynhin mukaan sävyiltään "lämpimiä ja persikkaisia."

Levitä kuparinen luomiväri näin

Quynh paljastaa myös, miten levitettynä kuparinvärinen luomiväri näyttää hänestä parhaimmalta.

- Rakastan lisätä kuparinväristä luomiväriä alaripsien rajaan sekä koko silmäluomelle, meikkitaiteilija kertoo.

- Vaihtoehtoisesti voit lisätä sitä silmäluomen keskiosaan sävyä tuomaan. Luomiväri pääsee paremmin esille, jos et käytä liikaa mustaa sen kanssa, kuten mustaa luomiväriä tai mustaa silmärajausta.

Näyttääkö sinusta kupari kauniilta silmämeikissä? Katso alta muutama inspiraatiokuva Instagramista.

Kesän lähestyessä moni suuntaa myös uimapukuostoksille. Uutisoimme hiljattain uimapukumallista, joka imartelee jokaista vartaloa. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Allure

Kilpailut

Uusimmat