Kuva: Fotolia

Täydellinen kesän bilelook: Rita Oran meikki ja hiukset ovat napakymppi

30.06.2017 11:45 - Karoliina Kotala

Laulajakaunotar Rita Ora esitteli torstaina upean meikki- ja kampauslookin, josta kannattaa ottaa inspiraatiota kesän juhliin.

Brittiläinen laulajatähti Rita Ora edusti torstaina The Summer Party -tapahtumassa upean näköisenä. Erityisesti naisen meikki ja kampaus keräävät hehkutuksia. ja tyyli onkin kokeilemisen arvoinen kesäiseen iltajuhlaan.

Tähden meikki koostui punertavista huulista sekä tummista silmistä. Vanha meikkisääntö siitä, ettei samaan aikaan kannata suosia vahvoja silmiä ja tummia huulia onkin aika heittää romukoppaan. Ritan meikissä yläluomilla on vahva, musta väri, koko liikkuvalla luomella, joka jatkuu kissamaisesti sivuille. Alaluomilla puolestaan on kevyempi, viinipunertavan sävy, joka sointuu kauniisti huulipunaan.

Kampaus puolestaan oli erittäin tyylikäs keskijakaus ja hiukset oli kiinnitetty taakse poninhännälle. Hiuksia kuitenkin koristi useampi hiuskoru ja myös korvissa nähtiin näyttävät korut. Sekä meikki että kampaus henkivät samaa goottityyliä, jota Ritan tummanpuhuva, samettinen asukin.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Rita on monelle myös tyyli-idoli. Alla otoksia naisen persoonallisesta, nuorekkaasta ja rennosta tyylistä:

Lue myös: Kim Kardashian opastaa, kuinka kopioit tähden upean meikin itse vain 5 minuutissa

Lue myös: Rita Oran minimekko sopii vain rohkealle - paljastaa muodot järjettömän hyvin

Kilpailut

Uusimmat