Kuva: Fotolia

Puhdista käytetyt tekoripset helposti - katso yksinkertainen ohjevideo!

07.07.2017 16:30 - Senja Rapila

Älä osta turhaan uusia tekoripsiä yhden illan jälkeen, vaan opettele niksi, jolla saat ripset kestämään jopa 15 käyttökertaa.

Monet meistä ovat tottuneet käyttämään tekoripsiä kerran tai kaksi, varsinkin jos käyttää niiden kanssa ripsiväriä. Älä heitä enää rahaa hukkaan ostaessasi uusia tekoripsiä parin käyttökerran jälkeen, vaan opettele puhdistamaan ripset kätevästi.

Kauneusasiantuntija ja bloggari Huda Kattan on jakanut Instagram-tilillään nerokkaan keinon, jolla hän saa tekoripsensä kestämään jopa 15 käyttökertaa. Tekoripsien puhdistukseen tarvitset vain pinsetit, vanupuikkoja, vanulappuja ja öljytöntä meikinpuhdistusainetta.

Poista ensin ripsien tyvestä käytetty liima pinsettien avulla. Sen jälkeen kostuta kaksi vanulappua meikinpuhdistusaineella ja laita ripset vanulappujen väliin noin 30 sekunnin ajaksi. Kastele vanupuikon pää puhdistusaineeseen ja pyyhi kosteista ripsistä loput paakut pois. Tämän jälkeen laita ripset kuivan vanulapun päälle ja pyyhi ripset kuivaksi kuivalla vanupuikolla.

Voit katsoa lyhyen ohjevideon alapuolelta.

Lue myös: Tekoripset saavat silmät säihkymään - katso ammattilaisten niksit, joilla onnistut taatusti

Lue myös: Uusi tapa kiinnittää irtoripset ihastuttaa - katso kuva suloisesta lookista

Kilpailut

Uusimmat