Kuva: Fotolia

Ranskalaisten kauneusvinkit, jotka jokaisen naisen pitäisi opetella

07.07.2017 23:45 - Katariina Auvinen

Ranskalaiset naiset ovat tunnetusti elegantteja ja huoliteltuja. PureWow listasi niksit, jotka muidenkin pitäisi opetella.

Ranskattarien tyyliä ei turhaan ylistetä. Suurin osa naisista näyttää huolitelluilta, vaikka he olisivat viettäneet koko päivän kuumassa toimistossa. PureWow-julkaisu on paljastanut muutaman ranskalaisten naisten kauneusvinkin. 

Ensinnäkin he eivät pese kasvojaan vesijohtovedellä. Varsinkin ulkomailla tämä kannattaa muistaa. Vesijohtovesi sisältää suurimmassa osassa maailmaa epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat ihoonkin. Meikkien puhdistaminen onnistuu esimerkiksi meikinpuhdistusliinoilla. Puhdistuksen voi viimeistellä virkistävällä kasvovedellä. 

Toiseksi ranskattaret luottavat hiusten luonnolliseen kuivumiseen enemmän kuin hiusten kuivaajaan. Toisaalta he pitävät myös hiuksensa hyvin värjättyinä ja leikattuina aina. Mitä vähemmän muutenkin käytät meikkiä, niin hiuksilla on sitä suurempi merkitys. Jos hiuksesi ovat leikattu muotoon, olisi ihanteena käydä leikkauttamassa ne joka kuudesviikko kuosiin. 

Punainen huulipuna on ehdoton pelastus moniin tilanteisiin. Punainen huulipuna sopii jokaiseen tilanteeseen. Se saa esimerkiksi t-paidankin näyttämään paljon juhlavammalta. Älä myöskään unohda hajustetta. Hyvältä tuoksuminen niin, että et pyörrytä kaikkia huoneessa olijoita on vaikeaa. Eräs ranskatar suihkautti tuoksua käsilaukun tai takin sisälle. Pieni sipaisu myös joko hiuksiin tai ranteisiin on toinen vaihtoehto, jolla tuoksusta ei tule liian voimakasta. 

Lue myös: Nicole Kidman paljastaa kauneusrutiininsa - Käyttää yhtä tuotetta joka päivä

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat