Kuva: Fotolia

Nainen kokeili kulmakarvoihinsa microblading-tekniikkaa - lopputulos järkyttää

04.08.2017 11:45 - Bauer Media / Henna Koste - Luettu 26 359 kertaa

Amanda Coatsilla ja kauneushoitolalla on erilainen käsitys lopputuloksen syystä.

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmakarvat ovat nousseet tänä vuonna jättimäiseksi trendiksi. Pitkäkestoiset kulmat näyttävät luonnollisilta, sillä jokainen karva piirretään yksitellen.

Villitykseen hurahti myös australialainen Amanda Coats. Kaikki oli ihan hyvin, kunnes nainen heräsi seuraavana päivänä. Hän kertoo, että hänen ihonsa oli kuoriutunut kulmakarvojen kohdalta tyynylle. Punotus on toimenpiteen jälkeen normaalia, mutta Coatsin kohdalla kauneustoimenpide oli mennyt pahemman kerran pieleen.

Coats kertoo sännänneensä välittömästi kivun ja turvotuksen vuoksi lääkärin vastaanotolle. 

- Silmäni olivat niin turvoksissa, etten voinut ajaa edes autolla, nainen kertoo Mirrorin haastattelussa ja lisää, ettei voinut viedä edes lapsiaan kouluun. 

Iho märki. Nainen oli järkyttynyt siitä, miten kauneushoitolakäynti kääntyi päälaelleen. Hän pelkäsi, että arvet jäävät ikuisiksi ajoiksi. Nainen oli lähes varma, että hän on saanut infektion hoitolasta. Coats joutui pulittamaan jälkihoidosta enemmän kuin mitä toimenpide oli maksanut. 

Hoitolasta kerrotaan että he ovat tehneet tuhansia töitä ilman jälkiseurauksia. Sen sijaan he epäilevät kyseessä olevan allerginen reaktio tai jälkihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen.

Nähtäväksi jää, miten kiista ratkeaa.

Katso kuvat lopputuloksesta täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Luonnollisuus kunniaan: Mallikaunottaren tavaramerkkinä ovat yhteen kasvaneet kulmakarvat

Arvostele artikkeli

Uusimmat