Kuva: Fotolia

Valitse ensin kengät - 4 vinkkiä, joilla luot helposti tyylikkään asukokonaisuuden

19.10.2017 16:15 - Henna Koste

Nopeuta aamujasi helpoilla vinkeillä.

Harva hyppää aamulla pirteänä ylös sängystä valitsemaan päivän vaatteita. Jos painat torkkunappia enemmän kuin laki sallii, sinun kannattaa ottaa haltuusi vinkit, jotkä tekevät sinusta takuutyylikkään kiireessäkin. Julkkisstylisti Lindsey Dupuis vinkkaa Who What Wearille parhaat tärpit. 

1. Tunne tyylisi

Mitkä ovat tyylisi kulmakiviä? Millaiset vaatteet ja leikkaukset sopivat parhaiten vartalollesi? Kun löydät vastauksen kysymykseen ja valitset vaatteet sen mukaan, sinulla on aina kaapissasi toimivia kokonaisuuksia. Laita suosikkivaatteesi vaatekaappisi paraatipaikalle, jolloin sinulla on aina varma vaihtoehto käsilläsi.

2. Valitse ensin kengät

- Annan usein kenkien määrittää asukokonaisuuteni, stylisti kertoo.

Hän toteaa, että kengät voivat viedä tyylisi suuntaan, jota en muuten hoksaisi. Esimerkiksi loafereiden pariksi on ihanaa valita simppeli ja hienostunut kokonaisuus.

3. Panosta vain yhteen asusteeseen

Valitse mikä tahansa statement-koru tai asuste tyyliisi, mutta panosta vain yhteen. Liian monta huomiopistettä tekevät asukokonaisuudesta vain sekavan. 

4. Tyylikäs laukku kruunaa asun

Älä aliarvioi laukun tärkeyttä. Se viimeistelee asusi. Siisti ja tyylikäs laukku vie asusi hetkessä seuraavalle tasolle.

Lue myös: 6 vaatekappaletta, jotka löytyvät trendikkään minimalistin kaapista - katso kauppojen parhaat tärpit

Lue myös: Maastohousut tekevät paluun - nyt ne puetaan täysin eri tavalla kuin ennen

Lähde: Who What Wear

Suosittelemme

Uusimmat