Kuva: Shutterstock

3 vuoden 2018 ajankohtaisinta meikkitrendiä, jotka on helppo toteuttaa - poimi ideat!

22.01.2018 21:15 - Karoliina Kotala

Erilaiset meikkitrendit voivat toisinaan tuntua turhankin erikoisilta ja haastavilta toteutettavaksi normaalissa arjessa. Kuluvan vuoden trendeistä löytyy kuitenkin toimivia ja helppojakin ideoita.

Erilaiset meikkitrendit vaihtelevat jatkuvasti ja toisinaan niitä voi olla haastava soveltaa vaikkapa osana päivittäistä meikkiä. Alla kuitenkin kolme meikkitärppiä, jotka kannattaa ottaa haltuun vuonna 2018.

Supernäyttävät ripset

Näyttävän tuuheat kulmakarvat olivat yksi viime vuoden vahvoista trendeistä, mutta nyt kulmien ohi ajavat näyttävät ripset. Satsaa siis irtoripsiin tai kunnolla tuuheuttavaan ja pidentävään ripsiväriin ja anna rohkeasti ripsien näkyä. Ripsien ei nyt tarvitse näyttää aidoilta tai luonnollisilta.

Erottuvat luomivärit

Luomiväri saa nyt erottua eikä kimallustakaan tarvitse pelätä. Vaikeiden luomiväritekniikoiden sijaan levitä kevyen kimaltavaa luomiväriä koko luomelle kulmien alta ripsirajaan asti. Voit suosia värejäkin, kunhan luomiväri erottuu.

Hohtavaa korostusta

Vaikka vahvat varjostukset ja korostukset ovatkin jo jääneet menneisyyteen, saa hohdetta näkyä tänäkin vuonna kasvoilla. Kultaiset pronssin sävyt korostuksessa tuovat eloa ja sävyä kasvoille.

Muita kokeilemisen arvoisia trendejä tänä vuonna ovat myös värikkäät huulikiillot, geometriset lakkakuvioinnit kynsissä sekä ihoöljyt sekä kosteuttajana että meikinpoistossa.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat