Rumiksi haukutut pappalenkkarit ovatkin trendikkäin muoti-ilmiö - laittaisitko sinä jalkaasi?

20.05.2018 12:15 - Roosa Sallila

Muun muassa Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bella Hadid ja Jordyn Woods vannovat pappalenkkareiden nimeen.

Olemme tottuneet näkemään kyseisiä paksupohjaisia lenkkareita perheen iseillä ja siitä tuleekin nimi pappalenkkarit. Trendejä on joskus vaikea yrittää ymmärtää, sillä joskus se mitä emme koskaan pukisi päällemme, saattaakin muutaman kuukauden päästä olla kovinta huutoa.

Miten ihmeessä sitten näistä maailman rumimmista pappalenkkareista tulikin tyylitajuisten kauniiden naisten suosikkikengät? On selvää, että mukavuus ja sporttisuus on muodissa, mutta myös huolettomuus näyttää menevän epämukavien korkokenkien edelle.

Niin Instagramissa kuin katukuvassa voimme törmätä kyseiseen mielipiteitä jakavaan lenkkaritrendiin.

Ennen lenkkareita haukuttiin rumiksi, mutta nyt jokainen cool pukeutuja pukee pappalenkkarit jalkaansa. Vaikuttaako sosiaalinen media todella mielipiteisiimme näin paljon? Kenkähistorian asiantuntija Elizabeth Semmelhack kertoi Cosmopolitanille, mistä pappakenkien suosio oikein kumpuaa.

Suurimmalta osalta meistä löytyy varmasti jonkinlaiset juoksukengät, lenkkarit tai vapaa-ajan kengät. Ennen ei olisi tullut kuuloonkaan lähteä lenkkareissa kaupungille, mutta nyt se on enemmän kuin suotavaa. Tämä taitaakin olla mukavuudenhaluisen katupukeutujan parasta aikaa. Nyt voimme siis pitää isiämme esikuvina, myös pukeutumisessa.

Esimerkiksi Balenciagan paksupohjaisia lenkkareita näkee useiden maailmantähtien jalassa. Semmelhack kertoo kuitenkin, ettei kyseisiin kenkiin pukeuduta vain mukavuuden takia, vaan ne oikeasti ovat todella trendikkäät. Paksupohjaiset lenkkarit voit yhdistää sporttisuuteen, mutta kenkiä on nähty yhdistettävän myös juhlallisempiin asuihin. Nyt sinulla on siis lupa kulkea lenkkipolun ja kuntosalin ulkopuolellakin lenkkareissa.

Pukisitko sinä pappalenkkarit jalkaasi? Alle keräsimme muutamat suosikit eri budjeteille, joiden avulla voit pysyä mukana trendikkäimmässä kenkäpelissä.

Muotoonneulotut tennarit, 29,99 €, Hm.com

(kuva: hm.com)

Nike Airmax 98, 179,00 €, Caliroots.com

(kuva: Caliroots)

Lejon tennarit, 34,90 €, Skopunkten

(kuva: skopunkten)

Fila DISRUPTOR matalavartiset tennarit, 119,95 €, Zalando

(kuva: Zalando)

Adidas Prophere, 119,90 €, Caliroots.com

(kuva: Caliroots)

Lue myös: Auts, sattuu sitä paremmissakin piireissä! Tähtien epämukavat kenkävalinnat koostettiin yhteen

Lue myös: Yksi korkomalli on tällä hetkellä ylitse muiden - laittaisitko jalkaasi?

Lähde: cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat