Kuva: shutterstock

Kaipaatko inspiraatiota juhlakampaukseen? Katso, miten voit hyödyntää lettejä juhlalookissasi

01.06.2018 14:45 - Roosa Sallila

Perinteiset nutturat ja kiharakampaukset saattavat kyllästyttää. Jos haluat tänä kesänä tuoda jotain uutta lookiisi, uskalla rohkeasti kokeilla erilaisia ideoita hiuksiisi.

Tänä viikonloppuna juhlitaan ylioppilaita ja valmistuvia. Juhliin pukeutumisetiketin ja lahjaideoinnin lisäksi päänvaivaa saattavat aiheuttaa myös hiukset ja meikki. Jos omistat pitkät kutrit, helpoin tapa piristää lookiasi on laittaa esimerkiksi hiukset löysälle nutturalle tai kihartaa ne.

Jos kuitenkin haluat kokeilla jotain uutta, kokeile hyödyntää erilaisia lettejä kampauksissasi. Lettejä voit hyödyntää eri tavoin olivat hiuksesi sitten kokonaan kiinni tai esimerkiksi puoliksi auki, jos se sinusta tuntuu turvallisemmalta. Tai mitäpä jos kokeilisit yhden nutturan sijaan kahta? Yksinkertaisia lettikampauksia voi olla helppo toteuttaa itse, tai voit pyytää esimerkiksi ystävää tai kampaajaa kokeilemaan lettikampauksia sinulle.

Yksinkertaisilla leteillä voit saada juhlakampauksestasi yllättävänkin boheemin. Yhdistämällä lettejä esimerkiksi kiharrettuihin hiuksiin, voit luoda rennon, kauniin kampauksen. Kampauksen voit viimeistellä esimerkiksi erilaisilla pinneillä, hiussoljilla tai glittereillä.  Kannattaa kuitenkin kokeilla kampausta etukäteen, että sen toteuttaminen juhla-aamuna tapahtuu sujuvammin.

Alta voit hakea inspiraatiota kesän juhlakampauksiin.

Lue myös: Kesän kuumimmat kynsitrendit listattiin - katso inspiroivat kuvat

Lue myös: Hapsukorvikset saavat vahvan haastajan - edullinen korutrendi, johon supertähdet ovat hurahtaneet

Kilpailut

Uusimmat