Kuva: Shutterstock

Lojuuko kaapissasi tarpeettomia hajuvesiä? Ota tuoksut hyötykäyttöön 4 niksin avulla

27.06.2018 19:45 - Emmi Moilanen

Tarpeettomaksi käynyttä tuoksua voi hyödyntää esimerkiksi huonetuoksuna tai suihkauttamalla puhtaiden alusvaatteiden joukkoon.

Hyväntuoksuinen hajuvesi viimeistelee tyylin ja voi antaa kantajalleen myös lisää itseluottamusta. Yksi hajuvesipullo voi kestää käytössä pitkäänkin ja tästä syystä on tavallista, että tarpeettomia tuoksuja kertyy kaapin perukoille. Katso alta Bustlen kokoama lista nikseistä, joiden avulla otat vanhat tuoksut uudelleen hyötykäyttöön.

1. Huonetuoksuksi

Tarpeettomaksi käynyt hajuvesi toimii loistavasti myös huonetuoksuna.

- Tällä keinolla saat halutessasi kotisi jokaiseen huoneeseen erilaisen tuoksun, hajuvesiin erikoistuneen firman toimitusjohtaja Mariya Nurislamova toteaa.

2. Suihkauta tuoksua alusvaatelaatikkoon

Mieto tuoksu alusvaatteissa tuo arkeenkin hieman luksusta.

- Suihkauta hajuveden viimeiset tipat alusvaatelaatikkoosi ja nauti ihanasta tuoksusta vaatteillasi, Nurislamova kertoo.

3. Hyödynnä tuoksu kylpyvaahdon joukossa

Hyvän tuoksuinen kylpyvaahto tekee peseytymisestä hemmotteluhetken arjen kiireiden keskellä. Muista kuitenkin, että tuoksut ovat tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Jo yksi tai kaksi tippaa hajuvettä kylpyveden joukkoon pudotettuna riittää takaamaan miellyttävän tuoksuisen kylpyhetken.

4. Käytä hiustuoksuna

Jos hajuvesi vetelee jo viimeisiään ja haluat vaihtaa arkituoksusi jo uuteen, kokeile käyttää vanhan tuoksun jämät hiuksiisi. Bustlen artikkelissa vinkataan, että täydellisen hiustuoksun saat suihkauttamalla hajuvettä ylös ilmaan. Tämän jälkeen kävele hajuvesipilven läpi niin, että tuoksu imeytyy hiuksiisi.

Lue myös: Onko hajuveden käyttäminen raskaana olevalle naiselle vaarallista?

Lue myös: Haluatko vähentää stressiä? Haistele rakkaasi likaista paitaa

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat