Kuva: Getty Images

Tee ranta-asusta hetkessä mielenkiintoisempi - ota mallia tunnetuilta kaunottarilta

03.07.2018 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Gigi Hadid tietää, että ranta-asuun voi yhdistää myös t-paidan.

Huippumalli Gigi Hadid, 23, osaa pukeutua tyylikkäästi ja huomiota herättävästi myös lomallaan. Sen hän todisti jälleen kerran julkaisemalla omalla Instagram-tilillään kuvan asustaan, josta voi hyvinkin ottaa mallia.

Otoksessa Hadid poseeraa kameralle punaisissa pikkuruisissa bikineissä. Silmiinpistävää on kuitenkin se, että bikiniliivien alle Hadid on laittanut valkoisen lyhyen t-paidan.

Vaikka voisi kuvitella muuta, on paita itse asiassa todella hyvännäköinen bikineihin yhdistettynä ja kyseinen niksi voi hyvinkin levitä laajempaan käyttöön.

Jos siis haluat luoda erilaisen tyylin rannalle, kokeile tätä. Ainakin erotut muista ja samalla tulet suojanneeksi rintakehän ja olkapäät kuumalta auringolta.

Kuvan asusta näet alta.

Tämän lisäksi asua voi piristää esimerkiksi vartalokorulla tai liehuvalla tunikalla. Siitä näyttää esimerkkiä muun muassa plusmalli Ashley Graham, jonka asukokonaisuus sopisi hyvinkin allasbileisiin.

Kuvan asusta näet alta.

Yksi hyvä vaihtoehto on myös laittaa uima-asun päälle rento kauluspaita. Tähän tarkoitukseen käy oma tai vaikka miehen kaapista pihistetty vaatekappale. Muun muassa Kourtney Kardashian on ottanut tämän tyylin haltuun ja näyttää, että look todellakin toimii.

Kuvan näet alta.

Lue myös: Miltä sporttimuoti näyttää kesällä 2018? Julkkiskaunottaret näyttävät mallia

Lue myös: Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin

Kilpailut

Uusimmat