Kuva: AOP

Paris Hiltonin nollarimuoti on jälleen ajankohtainen - katso 3 trendikkäintä tyyliä

25.03.2019 18:15 - Henna Koste

Paris Hilton muistetaan etenkin 2000-luvun tyylitaiturina. Naisen suosimat asusteet ja vaatteet ovat taas tänä päivänä kuuminta hottia.

Trendit tulevat ja menevät. Monet 90-luvulta tutut vaatteet ja asusteet ovat löytäneet tiensä takaisin suosioon. Niin käy parhaillaan myös 2000-luvun muotivaatteille. Seurapiirikaunotar Paris Hilton pukeutui näyttävästi vuosituhannen trendivaatteisiin ja inspiroi monia tyylillään. Elle listasi Hiltonin lempivaatteet tuolta ajalta, jotka ovat jälleen enemmän kuin ajankohtaisia.

Pikkulaukku

Fendin pikkulaukku oli suuressa huudossa ysärillä ja vielä 2000-luvullakin. Myös Sinkkuelämää-sarjan Carrie käytti kyseistä malli ahkerasti. Nyt lyhythihnainen pikkulaukku on jälleen ajankohtainen.

(kuva: AOP)

Leopardikuosi

Leopardikuosi on ollut yksi Hiltonin suosikeista. Viime vuonna villi kissakuosi nousi jälleen muotiväen suosioon, ja se näyttää tänä vuonnakin trendikkäältä.

(kuva: AOP)

Kalastajahattu

Kalastajahattu on tehnyt näyttävän paluun muotiin. Paris Hilton viihtyi hatussa 2000-luvulla sen kultavuosina. Tänä keväänä asuste on näkynyt vahvasti luksusmuotitalojen mallistoissa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kevät on täällä - poimimme 8 trenditakkia alle 90 eurolla

Lue myös: Kevään muodikkaimman asusteen voi löytää alle 6 eurolla - katso, miten luot tyylin

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat