Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju katuu yhtä kauneusoperaatiotaan: "Apua, miksi kukaan ei sanonut mitään"

05.09.2019 10:15 - Henna Koste

Rosanna Kulju kehottaa miettimään ennen kauneusoperaatioita. "Voi käydäkin niin, ettet se ole enää sinä", nainen muistuttaa.

Viihdealan yrittäjä Rosanna Kuljulla, 28, riittää tekemistä: Miss Helsinki -kilpailun tuottamista, oman podcastin suunnittelua ja nauhoittamista sekä töitä sosiaalisen median parissa. Uusissa GRLGANG-pocastin jaksoissaan Kulju puhuu muun muassa mimmikateudesta sekä kauneusleikkauksista ja itsetunnosta.

Kulju on ollut avoin kauneusoperaatioistaan myös sosiaalisessa mediassa. Hän huomauttaa, että hän ei halua, että joku ottaa paineita esimerkiksi somevaikuttajan "täydellisestä" vartalosta, koska "pyöreät rinnat saa neljällä tonnilla". 

Rosanna Kuljun podcastissa pureudutaan tyttöjen juttuihin. (kuva: Emmi Moilanen)

Entä kaduttaako Kuljua joku operaatio? 

- Hitsi, kun kaikki on ollut muotia, niin on mennyt sen mukana. Huulten täyttö on yksi sellainen. Siitä tulee jossain kohtaa loputon kierre, joten sitä kannattaisi miettiä ennen kuin menee ensimmäisen kerran operaatioon, Kulju huomauttaa.

Hän kertoo, että huuli arpeutuu jokaisesta kerrasta, kun neule menee sisälle.

- Täytettä pistetään eri kohtiin. Kun täyteaine lähtee pois, huuli onkin ihan epämuodostunut ja ihan hirveän näköinen. Sitten täytät sitä, mikä oli alun perin oikein ja siitä tulee kierre, Kulju korostaa. 

Hän haluaakin tuoda näitä asioita esille podcastissaan, koska ihmiset tulevat helposti sokeiksi asioille. Nainen myöntää, että niin on käynyt myös hänelle. 

- Sen huomaa vasta jälkeenpäin ja miettii, että "Apua, miksi kukaan ei sanonut mulle mitään". Huulten täyttö oli typerää, koska minulla on aivan hyvät huulet ollut aina. Se ei sovi huulilleni, eivätkä edes hampaani näy, Kulju sanoo.

Nainen luopui huulitäytteistä puolitoista vuotta sitten. 

- Moni haluaa vaikka yhden rypyn pois, kun menee naimisiin. Se kannattaa miettiä jo aiemmin. Voi käydäkin niin, että yhtenä päivänä se et olekaan sinä siellä peilissä ilman sitä yhtä ryppyä. Se aina ole parannus, Kulju tähdentää. 

Lue myös: Kauneusoperaatiot kokonaan jättänyt Frendit-tähti Courteney Cox: 'Tajusin, etten näyttänyt itseltäni'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat