Kuva: AOP

Pidä purkkirusketus kauniina pitkään – asiantuntija paljastaa niksit, joita myös Kim Kardashian suosii

15.01.2020 22:15 - Emmi Moilanen

Asiantuntija paljastaa, että Kardashian suosii välillä myös suihkurusketusta.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 39, vaalii ihonsa hehkuvaa rusketusta ja nainen on totuttu näkemään erilaisissa edustustilaisuuksissa päivettyneessä lookissaan.

Suihkurusketuksia Los Angelesissa tekevä Isabel paljasti E!News-julkaisulle parhaimmat niksit, joiden avulla saavutat samanlaisen, hehkuvan ja mahdollisimman pitkäkestoisen päivetyksen, kuin Kardashianit.

Valmistelutyöt alkavat jo tunteja ennen varattua suihkurusketusaikaa. Samoja vinkkejä voi osittain soveltaa myös kotona levitettävän itseruskettavan käyttöön.

Isabel suosittelee asiakkaitaan kuorimaan ihonsa vuorokautta ennen rusketukseen saapumista. Kun kuiva ja kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta, väri asettuu tasaisemmin hipiälle. Isabel muistuttaa myös, että rusketukseen saapuessa ihon tulisi olla puhdas kaikista ihonhoitotuotteista, kuten rasvoista ja öljyistä.

Ota mukaasi myös mukavat ja löysät vaatteet, jotka voit pukea suihkurusketuksen jälkeen yllesi.

- Varmista, että pukeudut löysiin vaatteisiin, kunnes rusketuksesi on täysin valmis. Varaa suihkurusketusaika aina 48 tuntia ennen tärkeää tapahtumaa, kuvauksia ja niin edelleen.

Rusketus on parhaimmillaan toisena tai kolmantena päivänä värin levittämisestä.

- Kun käyt värin jälkeen ensimmäisen kerran suihkussa, aineella menee 24-48 tuntia täydellisen lopputuloksen kehittymiseen, Isabel listaa ja vinkkaa, että pesulla tulisi käyttää kädenlämpöistä vettä, ilman saippuaa.

Suihkurusketuksessa käynnin jälkeen pitäisi myös malttaa odottaa tovi, ennen kuin hipiää ryhtyy kosteuttamaan voiteella.

- Odota 12 tuntia ensimmäisen suihkusi jälkeen, ennen kuin levität rasvaa. Ensimmäisen pesun jälkeen rusketusaine voi kehittyä vielä tunteja, joten on tärkeää odottaa ennen voiteiden levittämistä, Isabel painottaa.

Jotta rusketus pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, jatkossa on hyvä muistaa ihon huolellinen kosteutus.

- Kosteutus on avain kaikkeen. Ei vain kosteusvoiteen levittäminen vaan myös veden juonti. Mitä ”kosteutetumpi” olet, sitä pidempään rusketus pysyy kauniina, Isabel vinkkaa.

Kardashian pitää yllä kevyttä päivetystä suihkurusketuksen avulla. (kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashian on valmis kärsimään kauneuden eteen: 'Silloin olisin pissannut housuuni'

Lue myös: Estääkö pohjarusketus ihon palamisen? Ihotautiääkärit kumosivat yleisimmät rusketusmyytit

Lue myös: Kim Kardashianin ylireagointi sai somessa aikaan huvittuneisuutta: "Hän on niin dramaattinen"

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat