Kuva: AOP

Mikael Gabrielin kuvankauniin Triana-kullan vesirajamekko on ajankohtainen tänä vuonna - katso!

28.01.2020 08:15 - Henna Koste

Triana Iglesias on tv- ja sometähti. Nainen esittelee tuoreimmassa kuvassaan kuuman mekkotrendin.

Tv-tähti Triana Iglesias, 37 tunnetaan muun muassa supersuositun Paratiisihotellin norjalaisen version juontajana. Kaunotar on jäänyt monien mieleen myös muun muassa oman synnyinmaansa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta sekä Playboy-julkaisusta. Meille suomalaisille hän on tullut tutuksi etenkin räppäritähti Mikael Gabrielin, 29, tyttöystävänä. 

Instagramissa Iglesiasilla on yli 140 000 seuraajaa. Tuoreimmassa kuvassaan tähti poseeraa minimekossa, joka kuvaa täydellisesti tämän vuoden trendejä. Kerroimme hiljattain vuoden 2020 trendikkäimmistä mekkomalleista. Neonvärit ovat tänä vuonna iso hitti. Neonvärisiä mekkoja nähtiin runsaasti muotiviikoilla. Norjalaistähden mekon helma paljastaa viettelevästi myös reittä koristavan tatuoinnin. Naisen look on kerännyt sosiaalisessa mediassa paljon kehuja. 

Naisen kumppani Mikael Gabriel sen sijaan nauttii somehiljaisuudesta. Mies on poistanut kaikki Instagram-kuvansa ja nimen alla lukee vain salaperäisesti "2020". Reilut 211 000 seuraajaa odottaa silti yhä sisältöä suosikkiräppärin Instagram-tilille. 

Lue myös: Mikael Gabriel on aina halunnut aiheuttaa pahennusta: 'Tauollakin pimeä-Miklu voi tulla esiin'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat