Kuva: AOP

Ariel Winterin hempeä tyyli villitsee somessa – fanit vertaavat myös ikoniseen piirroshahmoon

16.03.2020 19:15 - Emmi Moilanen

Winterin asukokonaisuudessa hallitsevat hempeät pastellisävyt.

Moderni perhe -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Ariel Winter, 22, hurmaa sosiaalisessa mediassa hempeällä tyylillään, jossa on ripaus myös rohkeutta.

Winter poseeraa Instagram-julkaisussaan jakkuasussa, jonka värikkäässä kuosissa yhdistyvät vaaleat pastellisävyt. Täysin perinteinen Winterin jakkulook ei kuitenkaan ole, sillä klassisen takin kaveriksi on valikoitunut toppi sekä minihame, jonka helman epäsymmetrinen leikkaus tuo rouheutta tyyliin.

Hiuksensa Winter on muotoillut ysärin hittikampausta mukailevalle ponnarille ja kenkinä toimivat läpikuultavat korkokengät.

”Hattara yhdistettynä ripaukseen punapäätä ja Sporty Spicea,” Winter kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä nokkelasti viitaten asuunsa, hiustensa väriin sekä kampaukseensa. Korkeaa ponnarikampausta suosi laulaja Melanie C Spice Girls -yhtyeen aikoina.

Winterin fanit ovat sitä mieltä, että asu on ehdoton hitti. Naista verrataan kommenttiosiossa myös Disneyn tunnettuun piirroshahmoon.

”Pieni Merenneito! Olet niin sievänä! Todella, todella kaunis Ariel,” eräs kommentoija ylistää verraten näyttelijää piirroshahmoon.

”Näytät upealta punaisilla hiuksilla, wau!”

”Kaunis.”

”Ehdottomasti sinun värisi, niin upea.”

Voit katsoa kuvan alta.

Lue myös: Ariel Winterin meikittömät kuvat saivat somen sekaisin: "Tyrmäävä"

Lue myös: Ariel Winterin, 22, selfie hämmensi fanit: "En meinannut tunnistaa sinua"

Lue myös: Ariel Winter hyvästeli suosikkisarjan - "Todella tunteellinen hetki"

Kilpailut

Uusimmat