Suomalaisten muotivaikuttajien ihastuttavat kotityylit: 7 asuideaa keväiseen arkeen

12.04.2020 14:15 - Ella Haura

Naisten päällä näkyy muun muassa tyylikkäitä yöasuja, muhkeita villapaitoja ja rennoiksi päivitettyjä toimistotyylejä.

Muoti on siirtynyt tänä keväänä neljän seinän sisälle, ja asukokonaisuudet ratsastavat nyt mukavuus edellä. Uutisoimme aiemmin Hollywood-tähtien rennoista college-asuista, joita on nähty muun muassa Kardashianeiden yllä.

Listasimme seitsemän suomalaista muotivaikuttajaa, jotka hehkuvat erilaisissa kotityyleissään. Monen asun kruunaa tietysti kahvimuki. Pääset imemään inspiraatiota omaan arkipukeutumiseen alta.

Viena K

Helsinkiläinen lifestyle-bloggaaja Viena K hurmaa yksinkertaisessa pyjama-asussaan. Beigen topin päällä on kauniisti laskeutuva aamutakki sekä jalassa väljät valkoiset housut.

Jenni Rotonen

Pupulandia-blogistaan tunnettu Jenni Rotonen pukeutui mustaan pitsialusasuun, jota peittää samanvärinen harsomainen takki. Luonnollinen look on viimeistelty kupillisella kuumaa.

Sara Tickle

Valokuvaaja Sara Tickle, oikealta nimeltään Sara Vanninen, on valinnut asukseen aina toimivan klassikon, ylisuuren valkoisen kauluspaidan. Reiden puoliväliin ulottuva vaate ei vaadi kotona edes housuja näyttääkseen tyylikkäältä.

Johanna Turpeinen

Sisällöntuottaja Johanna Turpeinen on hautautunut muhkeaan poolokauluksiseen villapaitaan. Mukavan asun väreiksi valikoituivat beige ja valkoinen. 

Sylvie Mus

Helsinkiläis-pariisilainen stylisti Sylvie Mus on ottanut haltuun kotiin sopivan toimistoasun. Tummansininen ylisuuri puku on trendikäs ja rento.

Sandra Hagelstam

Näyttelijä ja sisällöntuottaja Sandra Hagelstamin rento asukokonaisuus on viilattu viimeisen päälle. Tyyliin kuuluvat ruskea villapaita, kultakoristeinen vyö, kangashousut, punaiset kynnet ja sirot korkokengät.

Sofia Ruutu

Malli Sofia Ruutu edustaa asullaan sporttisempaa tyyliä, jota hän esittelee keväisessä auringonpaisteessa. Naisella on yllään vaalea huppari ja liilat verkkarihousut. Myös räikeät tennarit mukailevat housujen värimaailmaa.

Lue myös: Antti Tuisku yllättää vaatemallistolla, joka on meidän kaikkien saatavilla - katso, miltä se näyttää

Lue myös: Arvaatko, mistä suomalaiset ostavat eniten vaatteitaan? Verkkojätit eivät olekaan ykkösvalinta

Lue myös: Suomalaisnaisilla on yksi ajatus, joka nousee esiin juhlapukuostoksilla - voitko kenties samaistua?

Kilpailut

Uusimmat