Kuva: AOP

Vanessa Hudgens yhdisti villit eläinkuosit rohkeasti ja ennakkoluulottomasti - kokeilisitko itse?

21.04.2020 22:45 - Emmi Moilanen

Hudgensin lookissa yhdistyvät niin leopardi- kuin käärmeennahkakuosikin.

Näyttelijä Vanessa Hudgens, 31, esittelee 39 miljoonalle seuraajalleen Instagramissa tyyliä, josta ei villejä eläinkuoseja puutu. Hudgens julkaisi lyhyen videopätkän, jossa kävelee määrätietoisena kameran ohitse, sormillaan rauhanmerkkiä näyttäen.

Näyttelijällä on yllään pitkä, räväkkää leopardikuosia oleva takki, harmaa napapaita sekä käärmeennahkakuosia mukailevat, korkeavyötäröiset housut. Myös Hudgensin kengät ovat samaa kuosia housujen kanssa.

Julkaisun yhteydestä käy ilmi, että video on kuvattu jo jonkin aikaa sitten ja näyttelijä on vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen pysytellyt tiivisti kotona, televisiosarjoja katsellen.

”Minä sanomassa rauhaa internetilleni tänään. Paitsi, että olen pyjamassa, kotona ja rauhaton,” näyttelijä toteaa kuvatekstissä.

Video on kerännyt hetkessä satoja tuhansia katselukertoja ja esimerkiksi seurapiirikaunotar Paris Hilton, 39, on jättänyt kommenttiosioon liekkiemojin ilmaisemaan sitä, että Hudgensin asu on ollut nappivalinta. Lisäksi näyttelijän fanit ovat täyttäneet kommenttikenttää ahkerasti.

”Oi kyllä!”

”Kaunis neito.”

”Täydellistä!”

”Wau, mikä beibi!”

”Oi tämä asu! Aina niin muodikkaana, V.”

Voit katsoa Hudgensin julkaiseman videon alta.

Lue myös: Kuvankaunis Hollywood-pari on eronnut 9 vuoden seurustelun jälkeen

Lue myös: Twitter-kansa sekosi Vanessa Hudgensin erosta - haluaa palaavan yhteen näyttelijäkomistuksen kanssa

Lue myös: Vanessa Hudgens poseeraa uimapuvussa keskellä talvimaisemaa, fanit hämmentyivät: "Paleliko?"

Kilpailut

Uusimmat