Kuva: AOP

Kolme kuosia, jotka eivät mene koskaan pois muodista - löytyykö sinulta?

11.05.2020 20:45 - Henna Koste

Panosta ajattomiin kuoseihin.

Vaikka tällä hetkellä muodissa ammennetaan uskomattoman paljon 90-luvusta, on joitain asioita, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Niitä ovat muun muassa beige trenssi, korvarenkaat ja valkoinen kauluspaita. 

On myös kuvioita, joista on tullut todellisia klassikoita. Jos siis etsit pitkäikäistä vaatetta, valitse jokin näistä kuoseista ja kiinnitä huomiota mahdollisimman laadukkaaseen materiaaliin. Ei voi mennä pieleen! 

Ruudut

Ruuduissa on valinnan varaa. Pieniä, isoja, shakkiruutuja tai vaikkapa Burberryn oma ruutukuosi. Malli Romee Strijd, 24, luotti tänä vuonna isoihin ruutuihin ja lyhyeen helmaan. 

(kuva: AOP)

Raidat

Raitapaita toimii aina. Kuten muissakin kuoseissa, väreillä ja mittasuhteilla voi leikitellä. Yksi Suomi-muodin symbooleista on Marimekon Tasaraita-paita, jonka Annika Rimala suunnitteli vuonna 1968. Ajatonta paitaa koristaa nimensä mukaisesti tasapaksut raidat ja se sopii kaikille ikää ja sukupuolta katsomatta. 

Malli Vogue Williams, 34, viihtyi hiljattain mustavalkoisessa raitapaidassa. Toinen klassinen elementti, punainen huulipuna, sopii täydellisesti tyyliin. 

(kuva: AOP)

Pilkut

Pallot ja pilkut nousevat aika ajoin todellisiksi trendeiksi. Isoja palloja todennäköisemmin polka dot -kuosi näyttää aina ajankohtaiselta. Alla Cambridgen herttuatar Catherine, 38, tuore tyylinäyte. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Vau, toimii taas! Sara Sieppi ja muut tyyligurut hurahtivat ysärin parjattuun trendiin

Kilpailut

Uusimmat