Kuva: Shutterstock

Nauti rusketuksesta turvallisesti - viisi tehokasta luottotuotetta kosmetiikkapussiisi

25.06.2020 16:15 - Henna Koste

Kulttimaineen saanut kasvosuihke ja itseruskettava, jossa ei ole katastrofin aineksia - näistä tuotteista haluat kuulla.

Rantakelit hellivät ja aurinkorasvalle riittää todellakin kysyntää. Viime vuosina tapetilla on ollut kuitenkin ollut vahvasti se, että rusketuksen tavoittelua kannattaa auringossa välttää. Vaikka aurinko on ystävämme, sen säteet vanhentavat ihoamme.

Poimimme ihanat tuotteet, joilla saat auringon hehkua hipiällesi turvallisesti. 

1. M.A.C Fix -kasvosuihkeella on suorastaan kulttimaine. Sen Bronzelite-versio kiinnittää myös meikin ja kosteuttaa sekä raikastaa ihoa. Pronssiset helmiäispartikkelit tuovat kasvoille heleän ja valoaheijastavan pinnan. 23 e/100 ml. 

(kuva: Valmistaja)

2. Päivettyneen kesämeikin viimeistelee lasimaisen pinnan jättävä M.A.C Lipglass. 22 e.

(kuva: Valmistaja)

3. Vihdoin itseruskettava, jonka levittäminen ei johda katastrofiin! Vaahto levitetään (mieluiten levityskäsineellä) iholle. Tumman värin ansiosta näet, mihin väriä on levitetty. Anna vaikuttaa ja peseydy ilman saippuaa. Sävy jatkaa kehittymistään 24 tuntia. Tan Mousee Medium (200 ml), 24,90 e.

(kuva: Valmistaja)

4. Purkista tulevan rusketuksen luomisen ei tarvitse olla vaivalloista. Fake It Healthy Glow Self Tan on itserusketteva seerumi kasvoille. 34,90 e, Mádara.

(kuva: Valmistaja)

5. Aurinkopuuterin ja korostuspuuterin yhdistelmä antaa hehkuvan viimeistelyn meikille. Tuote on vegaaninen. Coconut Bronze Glistening Glow Powder 18 e, The Body Shop.

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Bikinimuodissa uusi suosikkimalli! Poimimme 8 julkkisten rantatyyliä kuluneelta viikolta

Lue myös: MTV: Oikeaoppinen tapa käyttää aurinkorasvaa yllättää - lääkärien ohje vain harvojen tiedossa

Lue myös: Minja, 21, turvautuu vauvaöljyyn ruskettuakseen, lääkäri tyrmää: "Kuulostaa hyvin vaaralliselta"

Kilpailut

Uusimmat