Kuva: AOP

Toimii taas! Neljä Spice Girls -tyyliä, jotka näyttävät vuonna 2020 supermuodikkailta

02.10.2020 10:15 - Henna Koste

Näillä asuilla on helppo kerätä jälleen tyylipisteet.

Ysärimuodista on riittänyt ammennettavaa vuosiksi. Spice Girls -yhtyeen jäseniä on pidetty hyvästä syystä 90-luvun tärkeinä muotivaikuttajina. Heidän yllään nähtiin aikakauden tärkeimmät trendit. Muun muassa paksupohjaiset tennarit tekivät paluun muutama vuosi sitten. Kun puhumme Spaissari-kengistä, mielikuva on selkeä. Suosikkiyhtyeen tähtien jaloissa nähtiinkin usein paksupohjakenkiä 90-luvun loppupuolella. 

Poimimme neljä Spice Girls -kuvaa, joista voi mainiosti saada inspiraatiota tähänkin syksyyn. Monipuolisiin ysäritrendeihin mahtuu paljon, minimalistisista spagettiolkainmekoista ylisuuriin tuulipukuihin. Näitä vaatekappaleita voit bongata vaatekauppojen lisäksi myös kirpputoreilta. 

Bodycon-mekko ja sävy sävyyn pukeutuminen

Tyköistuvat mekot ovat tänä syksynä iso hitti. Maanläheiset värit ja niiden harmoninen yhdistely ovat myös nyt pinnalla. Victoria Beckhamin (vasemmalla) asu olisi täydellinen myös tähän päivään. 

(kuva: AOP)

Puffertakki ja pörrökaulukset

Sporttityyli villitsi 2010-luvun ja jatkaa edelleen vahvana. Geri Halliwellin kelsitakki näyttää taas ajankohtaiselta. Lue lisää täältä

(kuva: AOP)

Nahkableiseri

Bleiseri on nyt monen muotigurun luottovaate. Tänä syksynä takki saa jälleen ryhdikkyyttä nahkasta.

(kuva: AOP)

Leopardikuosi ja housupuvut

Muotiväki on osoittanut, että housu- ja hamepuvuilla on taas paikka vaatekaapissamme. Mel B:n ysärityylissä yhdistyy 2020 vuoden kaksi trendiä: housupuku ja leopardikuosi. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Syksyn ihanimmat kampaukset piilottavat huonon hiuspäivän ja likaiset kutrit - nappaa ideat talteen

Lue myös: Vaihtoehto pillifarkuille! Katso Sienna Millerin, Katie Holmesin ja Cara Santanan inspiroivat lookit

Kilpailut

Uusimmat