Kuva: AOP

Viisi isointa trendiä! Katso paljonpuhuvat kuvat muotiviikoilta

11.10.2020 11:15 - Henna Koste

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tulevan kauden muodista.

Milanon ja Pariisin muotiviikoilla on tarjoiltu aimo annos muoti-inspiraatiota. Kevään mallistoissa nähtiin monia tältä vuodelta tuttuja vaatekappaleita pienellä päivityksellä varusteltuna. Koostimme muotiviikkojen tärkeimmät tärpit yhteen.


Neuleliivit 

Tänä vuonna hurmanneet neuleliivit jatkavat suosiotaan myös ensi vuonna. Louis Vuittonin näytöksessä nähtiin paljon erilaisia neuleliivi-lookeja.

(kuva: AOP)

Ylisuuri bleiseri 

Myös bleiseri on ollut muotiväen suosiossa viime vuosina, mutta ensi vuonna se ottaa entistäkin väljemmän muodon. Ja, kun puhumme väljästä, todella tarkoitamme sitä. Katso kuvat Acne Studiosin mallistosta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Rintaliivit

Suosituin vaatekappele muotiviikoilla? Ehdottomasti rintaliivitoppi. Ei liene montaa muotitaloa, jonka mallistosta niitä ei olisi löytynyt. Niitä nähtiin niin vilahtamassa housupuvun alta kuin mekon päälle puettunakin. 

DROMe. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vesikampaus 

Kampauksien kuningatar on vesikampaus. Milanon muotiviikoilla wet look oli tuttu näky lukuisissa näytöksissä. Klassisesta kampauksesta nähtiin monenlaisia variaatioita.

(kuva: AOP)

Bling blingiä 

Helmiä, strasseja ja metallisävyjä. Näitä tarjoiltiin muun muassa Chanelin näytöksessä. Helmet koristivat niin paitoja, koruja, pantoja kuin vöitäkin.

(kuva: AOP)

Lue myös: Vuoden himotuin muotituote on Pradan laukku - edullisempaan hintaan järkisyy

Kilpailut

Uusimmat