”Kynsilakkaa ei tarvinnut korjailla viikkoon” – testasimme kahdeksan uutuuslakkaa

20.12.2020 11:15 - Henna Koste

Nail Polish Go Green, Yves Rocher 9,90 e

Levittyy todella kiiltäväksi ja peittäväksi jo yhdellä kerroksella. Pysyy lohkeilematta, vaikka unohdin laittaa päällyslakan, viikon päästä huomaa pientä kulumaa. Yleensä kynnenkärjet kuluu jo parissa päivässä intensiivisestä läppärin näpyttämisestä. Värinä tämä (Beige rose) on myös anteeksiantava vähäiselle kulumiselle, pysyy siis siistinä pitkään.

8/10

(kuva: Valmistaja)

 

 

Twist&Shine, Mavala 5,20 e

Mavalan uusi lakkakokoelma on täynnä trendikkäitä sävyjä, jotka sopivat mainiosti juhlaan, mutta myös arkeen. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Helmiäissävy on armollinen käytössä, eikä vaadi korjailua pitkään aikaan. Hinta-laatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan!

9/10

(kuva: Valmistaja)

Perfect Glow Nail Highlighter , Isadora 9,90 e

Isadoran glitterlakat levittyvät täydellisesti ja kestävät katseita ja kolhuja. Läpikuultavaa päällyslakkaa voi käyttää yksinään tai värilakan päällä, jolloin se antaa ihanan helmisäishohteen värilakalle. Helmiäispinta ei vähästä hätkähdä eikä lohkeile ja kuluminenkin alkaa harmittaa vasta useamman päivän päästä niin paljon, että vaivautuu kaivamaan kynsilakan poistoaineen esiin.

Jatkoon!

9/10

(kuva: Valmistaja)

Essence: Shine, last & go! -gel nail polish, 1,99 e.

Luottokynsilakka, joka toimii arjessa ja juhlassa. Leveähköllä siveltimellä lakan levittäminen on helppoa, ja muutama sipaisu tekee kynnelle kauniin tasaisen lakkakerroksen. Sävy on intensiivinen ja peittävä, jo yksi kerros lakkaa riittää. Kynsilakka pysyy kauniina useamman päivän, kestää myös melko hyvin käsien pesua ja suihkussa hiusten pesun.

Pois kuluessaan kynsilakka ei halkeile, joten nopea siistiminen uudella lakkakerroksella on helppoa. Puhdistaessa kynsilakanpoistoaineella väriä leviää helposti myös iholle, joka täytyi pyykäistä uudelleen puhtaaksi poistoaineella. Erinomainen hinta-laatu-suhde, suosittelisin myös ystävälle.

9+

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Saiko kynsilakka kynnet kellastumaan ikävästi? Asiantuntijan niksi ratkaisee ongelman hetkessä

Kilpailut

Uusimmat