Kuva: AOP

Velour-asut tulivat takaisin, mutta ne puetaan nyt eri tavalla kuin 2000-luvulla - katso

06.01.2021 20:15 - Henna Koste

Muun muassa Kim Kardashianin vaatemerkin velour-asut ovat nyt kuumaa kamaa.

Viime vuosina 90-luvun muodista on ammennettu lähes kaikki mahdollinen. Niinpä onkin luontevaa siirtyä näyttävään nollarimuotiin. Listasimme hiljattain 2000-luvulta tutut trendit, jotka näyttävät jälleen ajankohtaisilta liki 20 vuoden tauon jälkeen. Lue lisää täältä.

2000-luvulla verhouduttiin myös velouriin. Paris Hilton otti trendistä kaiken ilon irti ja tuntui pukeutuvan eri värisiin velour-pukuihin koko vuosikymmenen. Viime syksynä Paris Hilton ja Kim Kardashian mainostivatkin yhdessä Kardashianin Skims-merkin velour-asuja. Kardashianin vaatemerkin velour-asut ovat tehneetkin hyvin kauppansa. 2000-luvulla velour-trendiä dominoi Juicy Couture -brändi. Millenium-trendeissä kiinni ollut vaatemerkki hyötyy jälleen nollarimuodin uudesta aallosta, kun asut bling bling -somisteineen näyttävätkin jälleen ajankohtaisilta.

Velour-asujen suosiota on siivittänyt luultavasti myös koronavuosi ja etätyöt. Sosiaalisessa mediassa tyylinäytteensä esitteli muun muassa brasilialainen laulalatähti Anitta, 27, joka poseeraa tuoreessa kuvassaan luksusmerkki Moschinon velour-asussa. Vuonna 2021 velour-asut ovat entistä istuvampia ja värimaailma on hillitympi kuin takavuosina.

Anitta

Paris Hilton ja Kim Kardashian 2020

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Paris Hilton 2012

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

2011

(kuva: AOP)

2004

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuusi vuoden 2020 megatrendiä, jotka ovat ajankohtaisia myös keväällä

Lue myös: Kevään trendikkäin farkkulook syntyy hetkessä - ota mallia Emily Ratajkowskilta

Kilpailut

Uusimmat