Kuva: AOP

Suojaudu tuulelta ja tuiskulta - kolme täydellistä takkivalintaa talveen

12.01.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Talvella takkivalintaan kannattaa panostaa.

Talvi on tullut suuren osaan Suomea. Lunta on maassa ja pakkanen paukkuu enemmän tai vähemmän. On siis aika tarkastaa oma talvitakkitilanne.

Who What Wear -sivuston mukaan vuonna 2021 on kolme talvitakkisuosikkia. Pufferi, villakangastakki sekä teddytakki. Niillä jokainen saa luotua tyylikkään ja lämpöisen lookin, jolla tarkenee tuulessa ja tuiskussa.

Kuvat trenditakeista sekä vinkit niiden käyttöön pääset katsomaan alta. 

Hieman ylisuuri villakangastakki mahdollistaa kerrospukeutumisen. Se taas on oiva tapa pysyä lämpimänä talven pakkasilla. Kyseinen malli on myös aina trendikäs, joten laatuun kannattaa panostaa. 

Paksu puff-takki on tyylikäs ja lämmin valinta talvikeliin. Mallia on saatavilla lyhyenä ja pitkänä, joten jokaiselle löytyy se oma suosikki. Lämpimän puffin alle riittää yleensä hieman ohuempikin paita, joten tämä on hyvä valinta esimerkiksi työmatkoille. 

Teddytakki on tyylikäs valinta. Lumimyräkkään se ei välttämättä ole paras, sillä se saattaa kastua. Muutoin normaalilla talvikelillä se on oiva valinta. Kun hankkii hieman ylisuuren mallin, onnistuu alle sujauttaa myös paksumpaa paitaa, mikä tekee siitä ihanan lämpimän.

Lue myös: Kirkas pinkki on vuoden 2021 trendiväri - katso, miten puet sen tyylillä

Lue myös: Vuosi 2021 on printtien juhlaa - katso miten se näkyy muodissa

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat