Kuva: AOP

8 huolella valittua tuotetta, joilla voi luoda täydellisen kevätvaatekaapin

02.03.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kun perusta on kunnossa, voi rakentaa helposti monenlaisia lookeja.

Vaatekaappiin kannattaa hankkia muutamia perustuotteita joiden avulla erilaisten lookien luominen onnistuu helposti. Kun perusasiat ovat kunnossa, on sinulla aina tyylikästä päällepantavaa.

Esimerkiksi keväisen vaatekaapin luomiseen riittää kahdeksan asiaa. Trenssi, tennarit, pitkähihainen mekko, valkoinen paita, puku, culottesit sekä midimittainen farkkuhame. Näillä tuotteilla voi luoda monenlaisia kokonaisuuksia niin toimistoon kuin illanviettoihinkin.

Jos siis kaapistasi löytyvät jo nämä palaset, kannattaa katsastaa alta esimerkkejä niiden yhdistelyyn.

Trenssi on vuodesta toiseen trendikäs takki, joka istuu monenlaiseen tyyliin. Siksi sen valintaan kannattaa panostaa, koska kun hankkii kerralla hyvän, säilyy takki käyttökelpoisena vuosia.

Pitkillä hihoilla varustettu mekko on oiva kevätvaate. Siksi siihen kannattaa panostaa. Se toimii hyvin esimerkiksi sukkahousujen ja saappaiden kanssa.

Housupuku on käytännöllinen asu. Se taipuu arkeen ja juhlaan ja säilyy trendikkäänä läpi vuosien. 

Jos farkkuja ei halua joka päivä ylleen pukea, kannattaa hankkia kaappiin trendikkäät culottes-housut. Nämä rennot pöksyt ovat täydelliset arkeen ja istuvat niin neuleiden kuin toppienkin kanssa.

Mukavat tennarit ovat kevätkengistä parhaat. Ne istuvat monenlaiseen tyyliin ja ovat ihanat jalassa. Panosta siis kenkiin, jotka oikeasti tuntuvat hyvältä. 

Midimittainen farkkuhame on tyylikäs valinta toimistoon. Sen lisäksi se toimii myös illanvietoissa. Siksi se on varma valinta kevätvaatekaappiin.

Tyylikäs käsilaukku kruunaa tyylin kuin tyylin. Panostaa laatuun ja malliin, joka kestää aikaa.

Valkoinen paita on klassikko, joka toimii vuodesta toiseen. Se on muunneltavissa moneen tyyliin. Se toimii sellaisenaan hameiden ja farkkujen kanssa ja sen lisäksi sen voi sujauttaa vaikka neuleliivin alle.

Lue myös: Valuvatko sukkahousut ikävästi? Muotivaikuttajan nokkelasta niksista saattaa olla apua

Lue myös: Housumalli, joka imartelee jokaista - saa jalat näyttämään entistäkin pidemmiltä

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat