Kuva: AOP

Dua Lipa yhdisti kevään rohkeimman neuletrendin tennarityyliin - someväki vakuuttui välittömästi

02.03.2021 21:15 - Emmi Moilanen

Lipan tuoreet asukuvat keräsivät somekansalta nopeasti yli miljoona tykkäystä.

Artisti Dua Lipa, 25, on ottanut taidolla haltuun nollarilta tutut muotitrendit, jotka tekevätkin nyt voimakkaasti paluutaan katukuvaan. Lipa on esimerkiksi hiljattain poseerannut mekossa, joka loi illuusioin 2000-luvun taitteen parjatuimmasta muotivillityksestä.

Tälläkin kertaa Lipa on valinnut ylleen lookin, jossa on mukana ripaus milleniumin trendejä. Artisti julkaisi suositulla Instagram-tilillään kuvakollaasin asusta, joka vakuuttaa rennon tennarityylin sopivan yhteen ripauksen rohkeutta vaativan, ajankohtaisen neuletrendin kanssa.

Lipa on pukenut klassisen neuletakkinsa siis yhden napin taktiikalla ja yhdistää neuleen valkoisen printtihameen kanssa. Paljaat sääret kielivät lähestyvästä keväästä ja tyylin kruunaavat rennot tennarit.

Klassisia elementtejä rennosti ja persoonallisesti yhdistävä asukokonaisuus on ollut myös Lipan fanien mieleen. Julkaisu on kerännyt nopeasti yli miljoona tykkäystä ja kommenttiosio on täyttynyt kehuista tasaiseen tahtiin. Pääset katsomaan kuvan artistin asusta alta.

Lue myös: Dua Lipan mekkolook vaatii kantajaltaan rohkeutta - luo illuusion nollarin parjatusta trendistä

Lue myös: Dua Lipa kruunaa lookinsa mielipiteet jakavalla trendillä - nollarin hittikengät vangitsee katseet

Lue myös: Dua Lipa osoitti lookillaan, että nakumekot ovat edelleen ajankohtaisia - katso

Kilpailut

Uusimmat