Kuva: AOP

Urheilumuoti näkyy myös katukuvassa - kuusi suurinta trendiä

03.03.2021 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rento urheilumuoti on tänä vuonna suuressa arvossa.

Koronapandemian aikana rennot vaatteet ovat nousseet suureen arvoonsa. Yhä useampi viettää päivänsä rennosti collegehousuissa tai esimerkiksi rennoissa treenishortseissa.

Vaikka kotoaan poistuisikin välillä, ei suuria muutoksia välttämättä rentoon treeniasuun tarvitse tehdä. Vuonna 2021 urheilumuoti näkyy nimittäin vahvasti myös katukuvassa.

On olemassa selvästi kuusi muita suurempaa trendiä, joihin tänä vuonna törmää varmasti. Niihin voit tutustua alla. 

Retrovärit, kuten 1970-luvulta tuttu hempeä sininen on tuttu näky kuluvana vuonna treenivaatteissa. Ihanan hempeitä sävyjä voi yhdistää myös arkeen. Pukeudu vaikka siniseen treenitoppiin ja heitä alaosaksi farkkushortsit. 

Myös 1990-luku näkyy vahvasti. Paluun tekevät esimerkiksi nappiverkkarit. Yhdistä ne lyhyeen toppiin ja rento kaupunkilook on valmis. 

Rennot puuvillashortsit ovat myös erittäin trendikkäät. Ne sopivat sekä treeniin että vapaa-aikaan. Toimiva kombo on esimerkiksi shortsit ja rento kauluspaita. 

Huppari ja collegehousut. Siinä vuodella 2021 lyömätön yhdistelmä. Ei välttämättä paras valinta hikitreeniin, mutta rennompaan menoon sitäkin parempi. Valitse samaa sävyä ylä- ja alaosaan tai yhdistele rohkeasti kuoseja ja värejä. 

Erilaiset haalarimalliset treeniasut ovat tänä vuonna erittäin trendikkäitä. Hyvä valinta joogasalille tai vain rentoon kotoiluun. 

Pyöräilyhousut pitävät pintansa myös tänä vuonna. Yhdistä ne rentoon collegeen tai vaikka ylisuureen t-paitaan ja kesälook on valmis. Treenilookin saat vaihtamalla ylle teknisen paidan. 

Lue myös: Housumalli, joka imartelee jokaista - saa jalat näyttämään entistäkin pidemmiltä

Lue myös: Miltä näyttää kesän uimapukumuoti? Viisi suurinta trendiä

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat