Kuva: AOP

Tv-sarjat muokkaavat muotia vahvasti - katso miten

23.03.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Monet tv-sarjat poikivat usein erilaisia muotitrendejä.

Erilaisten sarjojen ja tv-ohjelmien katsominen on olennainen osa monen arkea. Siinä missä ne viihdyttävät ja saavat ajatukset muualle omasta arjesta, ne muokkaavat myös muotimaailmaa. 

Viime ajoiltakin on monia esimerkkejä siitä, kuinka suositun tv-sarjan muodista on tullut erittäin haluttua. Tällaisia ovat olleet muun muassa Musta kuningatar sekä The Crown

Alta pääsetkin tutustumaan viime aikojen muoti-ilmiöihin, joiden taustalla on suuren suosion saavuttanut sarja. Miten on, oletko kenties itsekin inspiroitunut näistä?

Normaaleja ihmisiä -sarjassa toisella päätähdellä, jota näytteli Paul Mescal, nähtiin kaulassaan näyttävä ketjukoru. Kyseisestä korusta tuli sarjan myötä hitti ja nyt kyseisen mallisia ketjuja nähdäänkin katukuvassa runsaasti.

Huippusuositussa The Crown -sarjassa prinsessa Dianaa näyttelevällä Emma Corrinilla on usein yllään vaate, jota koristavat näyttävät röyhelöt. Tämä ja monet muut Dianan aikaiset muoti-ilmiöt ovat nousseet suureen suosioon vuonna 2021.

Bridgertonista tuli heti julkaisunsa jälkeen todellinen hittisarja. Samalla alkoi näkyä muotimaailmassa yhä enenevässä määrin erilaisia korsetteja, joilta ei tässä Netflixin suosikkisarjassakaan voinut välttyä. 

Musta kuningatar -sarjaa kiiteltiin runsaasti muodistaan. Ei siis ole ihme, että sarjassa nähtyä muotia on etsitty innokkaasti myös kauppojen valikoimista. Esimerkiksi ruudulliset trenssit ovat sarjan julkaisun jälkeen kasvattaneet suosiotaan. 

Lue myös: Minihame on trendikkäämpi kuin koskaan: Katso, miten muotivaikuttajat ovat ottaneet tyylin omakseen

Lue myös: Rakastatko tennareita? Lookit, joihin kyseinen kenkämalli sopii täydellisesti

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat