Kuva: AOP

Rihanna tietää, miltä sporttimuoti näyttää vuonna 2021 - alusvaatteet ja korkkarit taipuvat tyyliin

04.05.2021 21:15 - Henna Koste

Muoti-ikoni Rihanna rakastaa urheilullisia yksityiskohtia asuissaan. Kiinnostavin lopputulos syntyy yhdistämällä erilaisia tyylejä.

Palkittu laulajatähti Rihanna, 33, on myös oikea tyylimuusa. Kerroimme hiljattain tähden näyttävien farkkuasujen salaisuuden. Lue lisää täältä

Rihannan tyyli on yhtä monipuolinen kuin nainen itse. Tähti luottaa usein myös sporttimuotiin, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua 2010-luvun suureksi muoti-ilmiöksi. Rihanna on julkaissut myös yhteistyömallistoja Puman kanssa, jotka on otettu ilolla vastaan. Tänä keväänä Rihanna on osoittanut, että sporttimuoti on edelleen voimissaan. Athleisure-muoti taipuu Rihannan tapaan entistäkin monipuolisemmaksi. Viime viikolla Rihanna yhdisti muun muassa läpikuultavan alusasubodyn verkkareiden, kimonon ja Niken tennareiden kanssa. 

Rihanna on myös osoittanut useita kertoja, että collegehousut ja verkkarit näyttävät hyviltä klassisten avokkaiden kanssa. Tällöin rennot luottohousut saavat enemmän vieläkin käyttökertoja ja niissä voi hengailla varsin hyvin muuallakin kuin kotona tai treeneissä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Viisi yllättävää vaateyhdistelmää, jotka toimivat pomminvarmasti - mikä on suosikkisi?

Lue myös: Vilauttelumekoista löytyy variaatiota hillitystä rohkeaan - katso supertähtien näyttävät lookit

Kilpailut

Uusimmat