Kuva: AOP

8 muotihankintaa, joilla selätät kesän asukriisit - kaikki sopivat yhteen

30.05.2021 10:15 - Henna Koste

Paras vaatehankinta toimii monessa asussa ja tilanteessa.

Kukapa ei kaipaisi jo ihmisten ilmoille ja kesäkadulle? Pukeutumiseen panostava haaveilee myös siitä, että pääsee esittelemään asukokonaisuuksiaan muuallakin kuin neljän seinän sisällä. Tämän kesän muotiin kuuluu klassikoita ja uusia tuttavuuksia - ja mikä parasta: niitä voi yhdistellä mutkattomasti keskenään.

Poimimme kahdeksan kesän tärkeintä trendiä. Näillä vaatteilla ja asusteilla pärjäät läpi suven. 

Sandaletit

2000-luvun taitteesta tutut neliskanttiset kärjet ovat nyt kenkämuodin isoin hitti. Nahkasandaletit 149 e, Lumoava.

(kuva: Valmistaja)

Minihame

Kevään hamemuoti vie 60-luvun tunnelmiin. Sekä tyköistuvat että vekkihelmaiset minihameet näyttävät taas ajankohtaisilta. Monipuolinen minihame taipuu vaikka hupparin ja tennareiden pariksi, mutta toimii myös bleiserin ja sandalettejen kanssa. Minihame 14,99 e, Pull&Bear/Zalando.fi.

(kuva: Valmistaja)

Mekko

Kesän trendikkäimmässä mekossa on avoin selkä. Syvään uurretut leikkaukset selän puolella tulivat tutuiksi jo 1930-luvulla ja niiden kulta-aika jatkui myös kasarilla. Ja nyt taas! Avoselkäinen mekko 34,95 e, H&M. 

(kuva: Valmistaja)

Silkkihuivi

Silkkihuivi sidotaan rennosti ponnarin ympärille tuomaan piristystä kampaukseen. Myös huivi yllättää monipuolisuudellaan: sido leuan alle, pannaksi tai kaulaan. Isompi huivi toimii myös toppina. Orvokki-silkkihuivi 79 e, R-Collection.

(kuva: Valmistaja)

Rento bleiseri

Bleiserin suosio jatkuu. Yhdistä minariin, leveisiin lahkeisiin tai pue pidempi malli mekoksi. Jos etiketti antaa periksi, pue alle pikkutoppi. Bleiseri 69,99 e, Mango/Zalando.fi.

(kuva: Valmistaja)

Napapaita

Minimittaiset topit ovat tämänkin kesän hitti. Toppi toimii yksinään tai vaikka bleiserin alla. Sillä saat myös taatusti kiinnostavan twistin kauluspaidan päälle puettuna. Toppi 25 e, Monki. 

(kuva: Valmistaja)

Leveät lahkeet

Liehuvat lahkeet pitävät pintansa. Panosta laadukkaisiin housuihin, jotka toimivat asussa kuin asussa, tilanteessa kuin tilanteessa. Housujen päälle puettu hame tai mekko on myös jälleen ajankohtainen valinta. Housut 49,99 e, Esprit. 

(kuva: Valmistaja)

Kesäkassi

Kori- ja punoskassit ovat olleet hittejä viime vuosina. Täydellinen kesäkassi taipuu piknikiltä rannalle ja kaupungilta treffeille. Laukku 10 e, Flying Tiger Copenhagen.

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Megan Fox ja Machine Gun Kelly ovat tämän hetken näyttävin julkkispari - 7 tyylikuvaa todistavat

Lue myös: Kesän kolme isointa trendiä samassa asussa - näyttelijä Shay Mitchell tyylimuusana

Kilpailut

Uusimmat