Kuva: AOP

Rihannan suunnittelemat kohulegginsit paljastavat pepun ja haarovälin - hitti vai huti?

18.06.2021 11:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Vaatekappale on jakanut laulajan fanit kahteen leiriin.

Laulajan ja pari vuotta sitten muotisuunnittelijan uralle hypänneen Rihannan, 33, Savage X Fenty -vaatemalliston legginsit ovat saaneet internetissä kahtiajakautuneen vastaanoton. Legginsit nousivat viraalihitiksi videosovellus TikTokissa ja herättivät keskustelua myös Twitterissä. Rohkea vaatekappale paljastaa käyttäjänsä peppuvaon sekä haarovälin. 

TikTok-käyttäjä kummastelee viraaliksi nousseessa videossa legginsien käyttötarkoitusta, ja julkaisu jakoi somekansan kahteen leiriin. Alkuperäinen video on sittemmin poistettu, mutta toinen käyttäjä jakoi videon uudelleen kantaaottavalla kommentilla varustettuna.

- Voisimmeko normalisoida peppuvaon? Peppuvako on seksikäs ja upea!

Pääset katsomaan TikTok-videon alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osa tähden faneista pitää legginsejä sopivina kotioloihin ja osa tyrmää vaatteen täysin. Housut ovat osa Rihannan luomaa alusvaatemallistoa.

"Julkkikset unohtavat, että kaikilla ei ole kuntosalia omassa kodissaan. Kenen kuuluisi käyttää noita?", käyttäjä kirjoittaa Twitterissä.

"Legginssit on tarkoitettu seksikkääksi alusvaatteeksi, eivät kuntosalille! Ihmiset laittavat TikTokiin mitä tahansa, jotta se nousisi viraaliksi", toinen Twitter-käyttäjä kirjoittaa. 

Rihanna tunnetaan rohkeista muotivalinnoistaan ja näyttävät legginsit ovatkin varsin ominaiset tähden tyylille. Tähti on vaihtanut hiustyyliään rastoista takatukkaan asti ja eikä karta lyhyempiäkään hameita

Lue myös: Rihanna vaihtoi radikaalisti hiustyyliään - muistatko nämä 12 erilaista lookia vuosien varrelta?

Lue myös: Rihanna tietää, miltä sporttimuoti näyttää vuonna 2021 - alusvaatteet ja korkkarit taipuvat tyyliin

Lue myös: Yhdistelmä, jota moni karttaa - Rihanna osoittaa asullaan ennakkoluulot vääräksi

Kilpailut

Uusimmat