Kuva: AOP

Megan Fox otti paljastavan neulelookin tyylillä haltuun - kuvat asusta, jossa palaset kohdallaan

22.08.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Foxin lookista kelpaa hakea inspiraatiota.

Megan Fox, 35, on todellinen tyyliniekka. Hänen näyttävät, tyylikkäät ja ajassa olevat asukokonaisuutensa ovat sellaisia, että niistä kannattaa todellakin hankkia inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen.

Tällä kertaa Foxin yllä nähty asukokonaisuus on kunnianosoitus rohkealle punaiselle värille. Asu koostuu punaisesta neuletakista, punaisesta hameesta sekä tietenkin punaisesta käsilaukusta. Kaavaa rikkovat ainoastaan valkoiset korolliset sandaalit, jotka tuovat oman kivan säväyksensä lookiin.

Foxin yllä nähty neule henkii tämän vuoden trendikkäintä neuletyyliä. Neuletakki on kiinni vain yhdellä napilla, joten vatsa ja dekoltee jäävät paljaaksi. Kyseisen tyylin ovat ottaneet kuluvan vuoden aikana omakseen monet julkisuudesta tutut kasvot ja se onkin look, jonka jokainen neuletakin omistaja voi kopioida.

Jos siis kaapistasi löytyy esimerkiksi napeilla varustettu neuletakki, sujauta se yllesi ja jätä suurin osa napeista auki. Nokkelaa, tyylikästä ja helppoa. Vai mitä mieltä olet Foxin esimerkisä?

Kuvat asusta pääset katsomaan alta.  

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Rihannan asussa nähtiin ratkaisu, joka ei ole perinteisimmästä päästä - hitti vai huti?

Lue myös: Käänteinen kissansilmärajaus on nyt meikkitrendeistä kuumin - katso miten luot sen itse

Kilpailut

Uusimmat