Kuva: Shutterstock

Syksyn suurimmat hiustrendit tulevat tässä - katso mitkä värit ja leikkaukset ovat nyt in

20.08.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tänä vuonna monet tutut suosikit pitävät pintansa.

Syksyn tullen moni kaipaa hiustyyliinsä pientä piristystä. Uusi malli tai vähintään väri on monen haaveissa. Syksyllä kuitenkin harvemmin kaivataan yhtä suuria ja näyttäviä muutoksia kuin kesäaikaan, sanoo hiusstylisti Callum Standen-May. 

Syksyllä 2021 trendin aallonharjalla ovatkin monet tutut suosikit, niin leikkauksissa kuin väreissäkin. Kuparin hohto pitää pintansa, samoin kuin aina tyylikäs polkka. 

Jos kaipaat inspiraatiota syksyn varalle, kannattaa katsastaa muutama trendiesimerkki alta. 


Polkka

Polkka on klassinen malli, jonka suosio säilyy vuodesta toiseen. Vuonna 2021 siihen tulee kuitenkin pieni lisämauste. 

- Tänä syksynä polkka on box bob -mallia. Se tarkoittaa sitä, että pituus on sama joka puolella, julkkiskampaaja George Nothwood kertoo. 

Etuhiukset

Etuhiukset ovat pitäneet pintansa jo muutaman vuoden ajan. Eikä ihme. Etuhiusten avulla lookiaan voi muuttaa nimittäin yllättävänkin helposti. Verho-otsatukka pitää edelleen pintansa, mutta mukana on pieni twisti.

- Vahvat ja kerrostetut otsahiukset ovat tänä vuonna se juttu, kertoo Adam Reed.

Moderni mullet

Yksi tämän vuoden trendikkäimmistä leikkauksista on moderni takatukka, joka sopii hänelle, joka kaipaa suurempaa muutosta. Tässä mallissa parasta on se, että siitä voi luoda monenlaisia variaatioita, jolloin siitä tulee juuri sinulle sopiva.

Platinan vaalea

Platinan vaalea hiusväri on yksi syksyn trendikkäimmistä. Yksi lookin edelläkävijöistä on Billie Eilish.

- Muutaman vuoden taun jälkeen ihmiset haluavat jälleen dramaattisempaa muutosta hiusväreihinsä. Näihin kuuluvat myös silmiinpistävät sävyt tutusta vaaleasta väristä, kertoo Kérastasen asiantuntija Darren Fowler.

Kupari

Kuparin sävyt ovat tänäkin syksynä trendikkäitä. Lämmin väri hiuksissa sointuu kauniisti ympäröivään luontoon. Yksi trendin edelläkävijöistä on Gigi Hadid, joka osoittaa sävyn hurmaavuuden.

Lue myös: Hiukset kiinni viidessä sekunnissa ilman hiuslenkkiä - niksi, joka sekoitti somen

Lue myös: Jääespresso-hiukset ovat nyt tummakutrisen trendikkäin valinta - katso

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat