Kuva: AOP

Syksy otetaan vastaan haalarissa - helppo vaate taipuu sekä talvipakkasiin että toimistolle

01.09.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Haalari ilahduttaa monikäyttöisyydellään.

Haalaria ei tarvitse haudata kaapin pohjalle syksyn tullenkaan, se on oikeastaan oiva tilaisuus päästä ottamaan ilo irti kerrospukeutumisen kultakaudesta. Haalari on täydellinen valinta esimerkiksi päiviin, kun kaipaa mukavuutta, mutta haluaa silti näyttää skarpilta. Haalari on rentoudestaan huolimatta siis ehdottomasti myös toimistokelpoinen.

Ilmojen viiletessä voi haalarin alle pukea esimerkiksi poolopaidan tai jopa collegenkin, jolloin haalari on käytännössä ympärivuotinen asuvalinta. 

(kuva: AOP)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kukaan ei sanonut, että haalarin täytyy olla farkkua tai klassisen sininen. Haalarin väreillä, kuoseilla ja kangasmateriaaleilla voi huoletta leikitellä oman maun mukaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Haalariin saa helposti myös juhlan tuntua yhdistämällä siihen näyttävän paidan. Useat haalarit jättävät avonaisella kaula-aukollaan myös hyvin tilaa jollekin katseen vangitsevalle kaulakorulle.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Erityisesti tänä syksynä haalarin kaveriksi kannattaa mallailla myös raidallista paitaa, joka saa kokonaisuuden näyttämään graafiselta ja antaa haalarille kauniisti kontrastia.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuosi, jolta et voi välttyä seuraavan puolen vuoden aikana - jakaa mielipiteet

Lue myös: Syksyn kenkämuoti yllättää - rakastettu sekä vihattu trendi takavuosilta tekee paluun

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat