Kuva: AOP

Jannika B, Erika Vikman ja Evelina edelläkävijöinä - tuleva trendityyli oli megahitti vasta pari vuotta sitten

02.09.2021 13:15 - Henna Koste

Näyttävä väriyhdistelmä näkyy vahvasti Jacquemusin tuoreessa mallistossa.

Kendall Jenner on pysynyt jo vuosia mallimaailman suosituimpien nimien kärkikastissa. Jenner on luonut malliuransa sosiaalisen median avulla eli hän on muotijulkaisu Voguen antaman nimityksen mukaan Instagirl (Instatyttö) - menestynyt instatyttö onkin. Jenner on tehnyt töitä lukuisien muotitalojen kanssa. Hän on tuttu kasvo näytöslavoilta, muotilehdistä sekä brändien mainoskuvista. 

Tänä syksynä Jenner nähdään myös suuresta suosiosta nauttivan ranskalaismerkki Jacquemusin talvimalliston keulakuvana. Jacquemus on noussut viime vuosina muotiväen suureet suosioon. Tuoreissa Drew Vickersin ottamissa muotikuvissa yksi väriyhdistelmä korostuu: punaisen ja pinkin liitto. Parjattu väriyhdistelmä nousi megahitiksi muutama vuosi sitten, mutta tuoreet kampanjakuvat antavat luvan odottaa, että väriyhdistelmän uusi kultakausi on nurkan takana.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Villistä väriyhdistelmästä on innostuttu myös Suomessa. Monet tutut tähdet ovat luottaneet värikomboon etenkin gaalatyyleissään. 

Erika Vikman

Laulaja Erika Vikman juhli Emma Gaalassa viime vuonna näyttävässä asukokonaisuudessa, jossa trendikäs väriyhdistelmä oli vahvasti läsnä. 1980-lukua henkivä asukokonaisuus oli Mimmi Siirapin luomus. 

(kuva: Senja Rapila)

Jannika B

Laulaja Jannika B juhli Emmoja vuonna 2018 punaisen eri sävyissä. Samaan väriyhdistelmään luotti myös Anna Puu

(kuva: AOP)

Evelina

Samana vuonna Emma Gaalassa nähtiin myös laulaja Evelinan tyylinäyte väriyhdistelmästä.

- Minulle tuli vahva visio, että haluan pistää punaista ja vaaleanpunaista ärsyttävästi yhteen. Siksi valitsin vaaleanpunaisen huulipunan. Siinä on pieni kontrasti, joka häiritsee ehkä hiukan, Evelina kertoi tuolloin Voice.fi:n haastattelussa ja totesi, että hänestä yhdistelmä on kuitenkin todella kivan näköinen. 

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Seuraava hittiasuste? Erika Vikman, Bebe Rexha ja Kim Kardashian luottavat samaan tyyliin

Kilpailut

Uusimmat