Kuva: AOP

Kim Kardashian saapui Met-gaalaan kasvot peittävässä "hupussa" - verrataan Harry Potter -hahmoon

14.09.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian vierellä nähtiin myös kasvonsa peittävä mies, joka monien arvailuissa olisi Kardashianin ex-mies.

Muotitapahtuma Met-gaalaa odotetaan suurella innolla vuodesta toiseen niin tähtien kuin fanienkin toimesta. Syykin on selvä, tässä gaalassa erikoiset ja näyttävät puvut ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. 

Vuosien saatossa esimerkiksi Kim Kardashian, 40, on nähty monenlaisissa, esimerkiksi hyvin paljastavissa gaalalookeissa, mutta vuoden 2021 asukokonaisuus on varmasti kaikista hämmentävin.

Kardashian saapui paikalle mustassa, kaiken peittävässä Balenciagan asukokonaisuudessa. Hänen päänsä, kätensä, jalkansa ja oikeastaan kaikki poninhäntää lukuunottamatta, oli verhottu mustan kankaan alle.

(kuva: AOP)

Internet innostui vertaamaan Kardashianin asua Harry Potter -elokuvista tuttuun ankeuttaja-hahmoon. 

Kokonaisuus oli dramaattinen ja huomiotaherättävä, eikä sen kohdalla voitu myöskään täysin jättää huomiotta sitä, että se toi hyvin vahvasti esiin hänen ex-miehensä Kanye Westin erikoisen tyylin, joka herätti huomiota muun muassa Pariisin muotiviikoilla.

Kardashianin mukana nähtiin myös mies, joka oli pukeutunut kasvot peittävään "huppuun", huppariin sekä rentoihin housuihin. Kuka hän oli, siihen ei ole saatu varmuutta, mutta monet ovat vakuuttuneita siitä, että Kardashianin seurassa oleva "mysteerimies" oli West. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan ole. Daily Mailin mukaan kyseessä on Balenciagan taiteellinen johtaja Demna Gvasalia

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashian pukeutui nahkamaskiin ja fanit huolestuivat: 'Tämä pelottaa minua'

Lue myös: Kim Kardashianilla oli luottamusongelmia Kanye Westiä kohtaan - "Häntä sattui kovasti"

Lähteet: E Online, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat