Kuva: AOP

Kim Kardashianilla oli luottamusongelmia Kanye Westiä kohtaan - "Häntä sattui kovasti"

04.09.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye Westin uskotaan olleen uskoton Kim Kardashiania kohtaan.

Räppäri Kanye West, 44, julkaisi vastikään uuden Donda-studioalbumin, jonka Hurricane-kappale herätti paljon keskustelua. Kyseisessä kappaleessa Westin ajatellaan nimittäin tunnustavan pettäneensä Kim Kardashiania, 40, heidän avioliittonsa aikana. Voit lukea lisää täältä.

Ex-aviopari ei ole itse kommentoinut asiaa, mutta People-lehden lähde oli paljastanut, että avioliiton aikana tapahtui jotain, joka aiheutti Kardashianille luottamusongelmia.

- Heidän avioliittonsa aikana tapahtui asioita, joita Kanye joutui pyytelemään anteeksi. Ne sattuivat kovasti Kimiä ja sen vuoksi Kimillä on luottamusongelmia. Tämä on yksi syy, miksi heidän liittonsa ei toiminut, lähde kertoi.

Kohusanoitukset eivät tulleet Kardashianille yllätyksenä.

- Kim oli hyvin tietoinen, että Kanyen sanoitukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja saattavat koskea heidän suhdettaan. Kim ei todellakaan yllättynyt.

Kim Kardashian haki virallisesti avioeroa Kanye Westistä viime helmikuussa. Pari ehti seurustella vuodesta 2012 lähtien ja olla yli kuusi vuotta naimisissa. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Kim Kardashian aikoo pitää ex-miehensä sukunimen - syy hyvin yksinkertainen

Lue myös: Pettikö Kanye West Kim Kardashiania suhteen aikana? Yllättävä vihjailu sai spekulaatiot aikaan

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat