Kuva: Shutterstock

Käänteinen kissansilmärajaus on nyt meikkitrendeistä kuumin - katso miten luot sen itse

16.09.2021 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kyseinen trendi näkyy vahvasti etenkin TikTokissa.

Kissansilmärajaus on meikkityyli, jonka tietää varmasti jokainen. Siinä tummalla eyelinerilla rajataan yläluomi niin, että se luo vaikutelman viiruista kissasilmistä. 

Uusi TikTok-trendi vie kyseisen trendin uudelle tasolle. Reverse cat eye -tyylissä rajaus nimensä mukaisesti tehdään käänteisesti. Sen sijaan, että rajaus tehtäisiin yläluomelle, tehdään se tässä meikkityylissä näyttävästi alaluomelle.

Kyseessä ei ole mikään uusi juttu, vaan sen innoittajana ovat toimineet Lähi-Idän ja Aasian meikkityylit. Valtavirtaa siitä tuli sen jälkeen, kun supertähdet Rihanna ja Kim Kardashian ottivat tyylin omakseen. 

Mutta miten look sitten luodaan? Hommaan tarvitaan meikkikynä, sekoitussivellin sekä litteä sivellin. Ensin eyelinerilla piirretään rajaus alaluomelle niin, että siipi menee silmän sisänurkkaa kohti. Tämän jälkeen rajausta pehmennetään siveltimen avulla siten, että lopputuloksesta tulee pehmeän utuinen. Lopuksi homma viimeistellään ulkonurkkaan tuttuun tapaan tehtävillä siivillä, jotka jatkuvat hiukan myös yläluomelle.

Muutaman ohjevideon pääset katsomaan alta. 

@mikaylanogueira

Reply to @hannahismid  PURPLE WAS ABSOLUTELY THE MOVE. IMAGINE NEON GREEN OMG ##makeup ##beauty ##makeuptutorial ##reversecateye

♬ original sound - Mikayla Nogueira

Lue myös: Jääespresso-hiukset ovat nyt tummakutrisen trendikkäin valinta - katso

Lue myös: "Sumuinen sininen" saattaa olla syksyn trendikkäin hiusväri - katso miltä hurmaava sävy näyttää

Lähde: Pure Wow

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 18.8.2021.

Kilpailut

Uusimmat